Predrag Pedja Mišić: Ovo je gospodo izdaja nacionalnih interesa

6

Kolektivno ludilo Uvijek netko drugi krivac. Sastaju se ovi oni, ovo ćemo ono ćemo, nismo znali, svi se čudom čude.

U uređenom društvu, državi, ovako nešto nemože se nazivati propustom, ovo je gospodo izdaja nacionalnih interesa. Ako vam nije bilo jasno poslije VUKOVARA, ŠKABRNJE, SREBRENICE, s kim imate posla, poslje Veljka Marića, Purde, moralo je biti.

Ali ne dok na takvim mjestima rade podobni i nesposobni, Vi cete biti stalno u čudu.

Svi mediji prenose vijesti uhapsili, ne gospodo to je teroristički čin oni su oteti Hrvatski državljani, da ne spominjem general, da je srpski gorilo bi i nebo i zemlja.

A ne vi tražite pomoć od NATO-a. Nemate hrabrosti blokirati granicu, prekinuti sve moguće odnose,uhapsiti srpske zločince, pa onda pregovarati , Vi šaljete prosvijedne note.

Jedan sat u srpskom zatvoru je godina vi se sastajete nakon pet dana.

Zamislite da je general HVO-a i HV-a slao Karadžiću prosvijedne note, nebi danas bilo ni posavine ni Hrvata a ni Hrvatske.

U normalnim zemljama ostavke i smjene bi prve na redu bile, a da mi to nismo.

Stoga svoju nesposobnost ne prebacujte na druge, oni su posao odradili na žalost odlično. Jadni smo mi kad je kod nas sve tajno osim tajnih sluzbi.

Možda sam u krivu, ali pometimo u svojoj kući da bi mogli vidjeti druge

Predrag Pedja Mišić / Kamenjar.com

facebook komentari

 • sjena

  Gosp. Pedja Mišić, evo primjera kratkog osvrta na događaj ,a sv eje rečeno bez svilenkastog govora !!!

 • Saga

  Gospodine Mišiću, bravo!
  Čast mi je i zadovoljstvo živjeti s Vama u istoj zemlji.

 • Malleus_Haereticorum

  „Stoga svoju nesposobnost ne prebacujte na druge, oni su posao odradili na žalost odlično. Jadni smo mi kad je kod nas sve tajno osim tajnih sluzbi.“

  Evo, ovime je ukratko sve rečeno. Nadodat ću samo jednu stvar. Hrvatska je jedina država na svijetu, jedina u povijesti svijeta, koja u svom vodstvu, na svojim glavnim državnim položajima ima ljude koji mrze državu i narod po kojem je država dobila ime. Nevjerojatno je da takvo što uobće može postojati. Takvo što na životu, kakvom-takvom, može održavati jedino Gospodin Bog.

 • EMINƎM

  sada jasno vidim da je drug milanović imao za pravo kada je rekao da je Hrvatska slučajna država, dodao bih slučajno slučajna

 • EMINƎM

  mesić je prvi dokazani veleizdajnik i nitko mu ništa ne može, ništa čudno natjecanje u sustizanju druga mesića je olimpijska disciplina u Hrvatskoj, “najgori neka pobijedi”

 • kostresh

  hrvatska vlada??? sto i tko da je to, ovo poslije 2000-te sigurno nije.
  vojska ne ruske granice pa ce i u ruske zatvore ne samo srpske.
  lakrdija of vlade i politike u najljepsoj i najbogatijoj (ne samo budalama i izdajnicima) zemlji na svijetu.