Predrag Pedja Mišić: JEDINO ŠTO SRBI U HRVATSKOJ NE MOGU I NEĆE VIŠE TRPJETI TO SI TI MILORADE

5
Tanjug

Hrvatski pravoslavac i junak Domovinskog rata Predrag Mišić Peđa “obrušio se” na svom fb profilu na Milorada Pupovca.

Ovo je jedna od zadnjih objava koje ću napisati vezano za Milorada Pupovca.

U koliko u razumnom roku ne bude objavljeni demanti u svim medijima koji su objavili zadnji igrokaz dotičnog gospodina, podnijeti ću tužbu državnom odvijetništvu, a poradi iznošenja lažnih podataka.

Da budem do kraja jasan, Milorad i šačica njegovih sljedbenika se nazivaju predstavnicima Srba, netočno niti jest, niti će biti; kao što sam već upozorio, on predstavlja mali broj Srba njegovih istomišljenika koji na sve načine pokušavaju pridonijeti nestabilnosti i uporno narušavati suživot većinskog Hrvatskog naroda i Srpske nacionalne manjine, kad priča o brojkama, neka kaže broj glasova, a ne – postotak – piše Mišić.

A činjenica da većina srpske nac. manjine se nalazi u ostalim strankama, od HDZ, SDP I svih bilo parlamentalnih ili lokalnih stranaka. Koristeći sad već izlizane fraze ugroze srpske nacionalne manjine i već ptice na grani znaju što više cvili više kuna dobije.

Ovoga puta je dosta da Milorad ucjenjuje legalno izabranu stranku s uvjetovanjem da ne može Hasanbegović, Gotovina itd biti u Vladi i parlamentu. Prestani obmanjivati javnost lažima i kukanjem budi muško kad već častan Srbin ne možeš biti, neće ti dozvoliti deset tisuća Hrvatskih branitelja koje ne možeš smisliti.

A časne Hrvatske branitelje srpske nacionalnosti pozivam da podignu svoj glas; domovinu smo krvlju branili necemo dozvoliti ovom huškaču da to uništi.

OPROSTIO MI BOG ŠTO SAM NAS NA KRATKO PODJELIO mi smo samo HRVATSKI BRANITELJI.

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Milorad Pupovac iza sebe ima niz prljavih poteza,Pupovčeve javne isprike još nema u svezi laži oko oslobađanja dr. Šretera.

 • Saga

  Sljedbenici sotone se ne ispričavaju. Samo rade zlo i dalje… dok ih se (politički) ne satre.

 • Sivooki

  Poštovani Mišiću, kako god bilo, Pupavac i dalje politički jaše i ne silazi…

 • kršni

  Netko to treba i uraditi.

 • Malleus_Haereticorum

  Odakle dolazi poslovica: Laž je trčala sto godina a istina ju je stigla za jedan dan? Odakle je da je, dobra je. Poštovani gospodine Mišiću, ne dajte se pokolebati. Doći će i Vaš dan.