Pratite nas

Komentar

Predrag Pedja Mišić: Srbi su sve ratove sami izazvali, isto tako sve redom gubili

Objavljeno

na

MEDENI MJESEC
Republika Srbija od 41 do 90, uživa kao mladenci na medenom mjesecu. U nasilno stvorenoj federaciji uživa status povlaštene. Umjetna tvorevina tkz SFRJ koristeći resurse ostalih saveznih republika pod palicom Josipa Broza Tita, diktature SKJ, UDBE i inih represivnih institucija uživa sve blagodati.

Sve ratove su sami izazvali, isto tako sve redom gubili, obilježili srpski narod za sva vremena, koji je takodjer kriv birajući velikosrpske političare, sam se dovodi u takvu situaciju. Osobno vjerujem da tamo ima dovoljno potencijala da se mogu oduprijeti tome. Zašto to ne čine ne znam.

Ako je ikada bilo pravo vrijeme za to, sad je. Najnovije izjave zločinca s Ovčare, osudjenog, Veselina Šljivančanina pokazatelj su da srbiju vode jos u veći ponor i bijedu iz koje će se teško izvući.

Kad srbijanci shvate da su sve dosadašnje ratove izgubili, riješe se velikosrpske politike, krenu putem demokracije, vrlo brzo ce uvidjeti da su cijelo jedno stoljeće bili i gluhi i slijepi, dozvoljavajući četnicima da ih vode u ponor i političko samoubojstvo.

Deklarirani četnici Nikolić, Vucić, Šljivančanin, nisu oni koji ih trebaju predstavljati u Europskim integracijama. Što prije to shvate moći će prije naprijed.
Ako vas budu takvi vodili Velika Srbija će biti manja nego ikada.

Predrag Pedja Mišić / Kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Jurič: Kakva je ovo glupost HRT se ograđuje od svojeg novinara Ace Stankovića?

Objavljeno

na

Objavio

Kakva je ovo glupost HRT se ograđuje od svojeg novinara Ace Stankovića? Pa tko tu koga u zdrav mozak..?

Kakvo ograđivanje, ako su Stankovićevi stavovi u suprotnosti s temeljima ove države, onda treba dobiti otkaz.

Čak štoviše, proglasiti Domovinski rat građanskim je teška kleveta, veleizdaja Republike Hrvatske i govor mržnje prema svim onima koji su sudjelovali u tom ratu braneći Hrvatsku od agresije.

Stoga bi Agencija za elektroničke medije trebala zabraniti emitiranje programa HRT-a, barem na tri dana.

HRT se ograđuje od Stankovićevih stajališta iznesenih u Nedjeljom u 2

Zbor udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi traži suspendiranje Aleksandra Stankovića

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Marijan Knezović: U Hrvatskoj se svašta može! Samo ako si ljevičar!

Objavljeno

na

Objavio

U Hrvatskoj možeš biti demokrat i borac za ljudska prava. Ali samo ako si u prošlom režimu bio totalitarist i gazio ljudska prava. Ostalima nije dozvoljeno kititi se demokracijom i ljudskim pravima.

U Hrvatskoj možeš biti tolerantan, ali samo ako si u prošlom režimu slao ljude u zatvor zbog vica ili pjesme. Ostalima nije dozvoljeno da se povezuju s tolerancijom.

U Hrvatskoj možeš biti moderan i zazivati tisuće izbjeglica, tolerirati njihovu vjeru i sve devijacije te vjere, ali samo ako u isto vrijeme pokušavaš deratizirati javnost od katolika i katoličke vjere. To jednostavno nije moderno. Isus očito za Europu nije više trend, ali Muhammed jest.

U Hrvatskoj se možeš borit za prava homoseksualaca, ali samo ako u isto vrijeme hodaš s Titovim transparentom. Da. Onog Tita koji je homoseksualce proganjao, zatvarao i ubijao.
U Hrvatskoj možeš biti aktivist za prava činčila, bogomoljki i roda kao sto su Klepetan i ekipa. Ali samo ako u isto vrijeme zagovaraš sjeckanje djeteta u majčinoj utrobi.

U Hrvatskoj možeš bez problema studentima predavati o slobodnom tržištu i slobodi. Ali samo ako si do jučer propovijedao o socijalizmu i marksizmu.
U Hrvatskoj se uistinu može bit i priznat i medijski popraćen redatelj. Ali ipak, uvjet je da u vašim predstavama prikažete Isusa Krista kako siluje muslimanku.

U Hrvatskoj možeš biti osoba koja je relevantna za komentiranje žrtve Vukovara po dokumentarnim filmovima. Ali samo ako si taj Vukovar osobno granatirao.

U Hrvatskoj možeš svaki dan pljuvat po Hrvatima iz BiH. Ali samo dok zastupaš stav da su svi ljudi jednaki i da ne treba raditi razlike među ljudima.
Svašta se u Hrvatskoj može. Samo je potrebno u CV-u naglasiti da si ljevičar ili još bolje – da ti se nazadna i licemjerna desnica gadi.

P.S. Isto vrijedi i za Bosnu i Hercegovinu.

Marijan Knezović

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari