Connect with us

Hrvatska

Predsjednica Grabar-Kitarović na obilježavanju dana Osječko-baranjske županije

Objavljeno

-

Foto: Hina

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u subotu je, drugog dana boravka i djelovanja svog premiještenog Ureda u Osječko-baranjskoj županiji, u Osijeku sudjelovanjem u obilježavanju dana Županije, kod kapelice Kraljice mira, na lijevoj obali Drave.

Uz nazočnost pripadnika 20 povijesnih hrvatskih postrojba vijence kod križa položila su izaslanstva Ureda predsjednice RH, osječko-baranjskih županijskih i osječkih gradskih vlasti, Hrvatske vojske, policije i udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Predsjednica Grabar-Kitarović u Osijeku će se danas sastati sa savjetom članova Vijeća nacionalnih manjina Osječko-baranjske županije, županijskom Koordinacijom Udruga branitelja i stradalnika Domovinskog rata i županijskim Savjetom za branitelje te s rektorom osječkoga Sveučilišta Vladom Gubercem.

Također predsjednica će se prigodno obratiti na svečanoj sjednici osječko-baranjske Županijske skupštine, u povodu dana Županije, nakon čega će posjetiti gradove Donji Miholjac i Našice te općine Donja Motičina i Feričanci.

(Hina)

Anušić: Posjet predsjednice Osječko-baranjskoj županiji donijet će sigurno nešto pozitivno

 

Predsjednica: Vlada nije kriva za iseljavanje, ali mjere nisu adekvatne, vrijeme je za uzbunu

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari