Connect with us

Hrvatska

Predsjednica Grabar Kitarović učenicima: Naša Hrvatska ostaje na vama, vi jeste Hrvatska

Published

on

U povodu početka nastave u novoj školskoj godini, predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je je u ponedjeljak sesvetsku gimnaziju i osnovnu školu Luka te učenicima i nastavnicima poželjela puno uspjeha, poručivši kako škola treba biti radost i znanje, ali i učenje socijalnih vještina:

Drage učenice i učenici, poštovani roditelji, ravnatelji, profesori, učitelji, nastavnici i svi djelatnici škole,

svima vama, kao i svim vašim kolegama i učenicima cijele Hrvatske želim sretnu i uspješnu školsku godinu 2019./2020., a posebno vama najmlađima, prvašićima, koji danas započinjete svoje uzbudljivo školsko putovanje.

Želim da vam to putovanje bude sretno i radosno, ispunjeno najljepšim trenucima prijateljstva koja ćete njegovati i pamtiti cijeloga života. Želim da vas na tom putovanju prati radoznalost i želja za znanjem koje ćete primjenjivati i koristiti cijeli svoj život.

Naš zajednički cilj su škole sa sve više zadovoljnih i motiviranih učitelja i đaka, klupe pune sretne djece i mladih, a školske dvorane ispunjene njihovim veselim žamorom i smijehom.

Nemojte zaboraviti i nemojmo zaboraviti – naša Hrvatska ostaje na vama, vi jeste Hrvatska! Vi ste Hrvatska danas, vi ste Hrvatska i za 20 i za 50 godina, kada mnogih od nas starijih više neće biti. I zato sada učite, da biste kroz život mogli koračati uspravno i ponosno, da biste mogli izgrađivati i sebe i našu Domovinu, napisala je Predsjednica.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari