Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila uskrsnu čestitku

1

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović uputila je u petak uskrsnu čestitku predsjedniku Hrvatske biskupske konferencije mons. Želimiru Puljiću, nadbiskupu zagrebačkom kardinalu Josipu Bozaniću i mitropolitu eparhije zagrebačko-ljubljanske Porfiriju Periću.

Predsjednica je u čestitci izrazila želju da duhovno ozračje Uskrsa sve potakne na istinsku obnovu dobra, radosti, mira, zajedništva i nade, u svjetlu uskrsnoga značenja vrijednosti i dostojanstva života.

Uskrsnu čestitku predsjednica Grabar-Kitarović uputila je i svim nadbiskupima i biskupima, svećenicima, redovnicama i redovnicima, te svim katoličkim vjernicama i vjernicima u Domovini i diljem svijeta te svim episkopima, svećenicima i pravoslavnim vjernicima u Hrvatskoj.

facebook komentari

  • Dusko Besenic

    “Ne znam zašto” puno više shvaćam vjerodostojnom čestitku gospođe Predsjednice,nego Premijerovu, pa joj od srca želim svako dobro i cijeloj njezinoj obitelji,kao što želim i svakom poštenom Hrvatu i Hrvatici i svim poštenim ljudima koji žive u miru i slozi sa nama!