Pratite nas

Komentar

Predsjednica: Nisam u Moskvi, ali dušom i srcem bit ću uz naše Vatrene!

Objavljeno

na

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović neće biti na utakmici Engleska – Hrvatska jer je na NATO summitu u Bruxellesu. Vjeruje u pobjedu i poslala je poruku izborniku Zlatku Daliću i našoj reprezentaciji

Zlatku Daliću i našim Vatrenima jutros sam poručila da se drže, da igraju najbolje i najljepše što mogu, neopterećeni rezultatom. Ja vjerujem da se vidimo u finalu. Neka igraju za sve obitelji, za naše mlade koji traže šansu u Hrvatskoj, za hrvatski narod i i za sve one koji navijaju za Hrvatsku diljem svijeta. A vidjeli smo da takvih ima puno – rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

Polufinalnu utakmicu Hrvatska – Engleska neće gledati u Moskvi, jer je na NATO summitu u Bruxellesu, no otkrila je kako će dušom i srcem biti uz naše Vatrene.

U vrijeme utakmice bit ćemo na večeri, ali bit ću s našom nogometnom reprezentacijom svim srcem. I naći ću načina da nekako nosim nacionalne boje. Mislim da ne bi bilo u redu da na večeri nosim dres, on će biti kraj mene, ali svakako ću pokazati potporu našem timu da smo s njima u srcu i da se vidimo u finalu – rekla je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

 

Hrstić: ‘Ljudi koji imaju problem s Kolindom Grabar Kitarović, zapravo imaju problem sa sobom’

 

 

Hrvatska večeras igra protiv Engleza za finale i povijesni uspjeh

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Komentar

‘Ugroženost’ i ‘ustaštvo’ sami proizvode jer od toga žive

Objavljeno

na

Objavio

Kad se sedamdesetih godina prošlog stoljeća, nakon sloma Hrvatskog proljeća, naklada jednog tjednika s nekoliko stotina tisuća primjeraka strmoglavila gotovo na nulu, zlobni je kolega glavnoj urednici toga lista u jednoj zgodi rekao: ”Lako je tebi, ti sve svoje čitatelje poznaješ”.

Uskoro je tjednik prestao izlaziti, ali to se neće dogoditi srpskim Novostima koje se financiraju novcem iz proračuna i čija redakcija također poznaje sve svoje čitatelje, i one koji ih ne vole i one koji ih vole.

U povodu izlaska svoga tisućitog broja sve ih je poimence pobrojila, protivnike je citirala, a obožavatelje zamolila da kažu što o Novostima misle. Na jednom sam kiosku prodavačicu pitao kupi li tko kad Novosti, odgovorila mi je – nitko nikad.

Otprilike se tako “prodaje” i njihov izdavač Milorad Pupovac: Hrvate ili iritira ili ne zanima, a Srbi od njega nemaju koristi, čak ni u Novostima gdje ih uglavnom nema, urednici i novinari gotovo su mahom dobro plaćeni Hrvati, što je jako pohvalno za intelektualni imidž Srba u Hrvatskoj.

A i Pupovac i Novosti neprekidno valjaju jedan balvan na kojem pišu da su Srbi ugroženi, da u Hrvatskoj haraju ustaše. Ipak se tržišno ponašaju: ugroženost i ustaštvo sami proizvode jer od toga žive, komentirao je Milan Ivkošić/vecernji.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Marin Miletić – Gađaju ‘Tuđmana’ jajima, a veličaju Tita?

Objavljeno

na

Objavio

U Zagrebu se gađa jajima spomenik prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana. Unatoč svim manama, ne možemo zanijekati nekoliko činjenica Tuđmanu: Tuđman je bio antifašist, prvi hrvatski predsjednik izabran na demokratskim izborima, Tuđman je zajedno s hrvatskim braniteljima omogućio našem društvu – slobodu.

Tito je pak došao na vlast drukanjem i eliminacijom svojih protivnika. Proglašen je trinaestim zločincem 20. stoljeća odgovornim za smrt 570 tisuća ljudi. Tito je progonio Katoličku crkvu, da nalog progona Stepinca, odobravao i dao nalog ubojstva preko 500 katoličkih svećenika i časnih sestara. Tito je odgovoran za Bleiburg, za Hudu jamu i jame Bezdane.

Za fizičko rušenje katoličkih crkvi i ubojstva na tisuće osoba bez prava na suđenje. I sada, takav Tito pojedincima, a ustvari pripadnicima radikalne ljevičarske skupine, Tito nije problem, ali zato Tuđman jest?

Pogledajte ovaj video koji je objavio Marin Miletić, a u kojem promišlja ovu problematiku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari