Connect with us

Komentar

Predsjednica o novoj parlamentarnoj većini: ”Izgubili smo dosta vremena”

Objavljeno

-

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović u subotu je u posjetu Karlovcu. Na pitanje novinara o novoj koaliciji i parlamentarnoj većini Predsjednica je izrazila zadovoljstvo, te napomenula kako smo ”dosta vremena izgubili”.

Tijekom posjeta karlovačkoj udruzi ”Jak kao Jakov” predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović je na pitanje novinara o novoj parlamentarnoj većini izjavila kako joj je ”drago jer smo izgubili dosta vremena”. Dodala je kako misli da ovo može biti stabilna Vlada, te napomenula kako je ova koalicija legitimna.

”Mislim da je bitnije voditi zemlju nego se baviti ideološkim pitanjima”, istaknula je predsjednica.

Predsjednica je potvrdila i kako predsjednik Donald Trump dolazi u službeni posjet Poljskoj u srpnju prije sudjelovanja na summitu G20 u Njemačkoj, a tada će sudjelovati i na summitu Inicijative tri mora (Jadran-Baltik-Crno more).

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović obići će karlovačku tržnicu, te slatkovodni akvarij “Karlovac Aquatika”, a nazočit će i svetoj misi u čast 330. obljetnice izbora Svetog Josipa za zaštitnika Hrvatske i 30. obljetnice Nacionalnog svetišta Svetoga Josipa. Misno slavlje predvodit će zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas