Pratite nas

Komentar

Predsjednica: Unatoč neprimjerenim izjavama koje smo čuli, čvrsto vjerujem u dobrosusjedske odnose

Objavljeno

na

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović se nakon sastanka s glavnim tajnikom NATO-a Jensom Stoltenbergom osvrnula na jučerašnje izbore u BiH. Istaknula je kako je Daytonski sporazum temelj BiH te dodala da ga se treba držati jer su odstupanja od njega samo stvorila neravnotežu između tri konstitutivna naroda u BiH.

‘Naš je interes da BiH čvrsto nastavi putem razvoja i nakon ovih izbora im želim da se sastave funkcionalne vlade koje će osigurati punu implementaciju prava svih državljana, sva tri konstitutivna naroda. Bez obzira na neke neprimjerene izjave koje smo čuli, ja čvrsto vjerujem u dobrosusjedske odnose i osobno ću se zalagati za dobrobit naše susjedne države, za opstojnost i prava svih naroda i građana BiH, za euroatlantski put BiH, za njezino brzo članstvo u EU’, rekla je predsjednica.

Osvrnula se i na pridruživanje Makedonije NATO-u, pozdravivši taj korak. Izrazila je nadu da će makedonski Parlament prihvatiti ustavnu promjenu koja tome vodi.

 

PETROV OŠTRO PORUČIO: ‘Komšić ne smije biti primljen u Zagreb!’

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Siniša Kovačić: Bila je i ostat će – Državnica

Objavljeno

na

Objavio

Bivši ravnatelj HRT-a te glavni urednik HKM-a Siniša Kovačić komentirao je sad već bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović i osvrnuo se na pjevačku izvedbu Josipe Lisac

“Bila je i ostat će – Državnica. Gazili su je i zgazili, griješila je i poražena je, ali s odmakom vremena ostat će jedna od najsposobnijih hrvatskih političarki 21. stoljeća. I da, jesmo li već danas toliko sigurni da loše pjeva?”, komentirao je Siniša Kovačić na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Hrvoje Tomasović: Ovaj bezobrazluk s vrijeđanjem države i državnih simbola je vrlo interesantan!

Objavljeno

na

Objavio

Kandidat za potpredsjednika HDZ-a Hrvoje Tomasović oglasio se oko ustoličenja Zorana Milanovića.

“Ovaj bezobrazluk s vrijeđanjem države i državnih simbola od strane novokomponiranog predsjednika je vrlo interesantan!

Način i procedura inauguracije u Americi je ista od 1776. godine! Bio Lincoln, Kennedy, Obama ili Trump svaki je inauguriran na jednak način jer je inauguracija jedan od simbola države, kao zastava, grb, a nije proizvoljna zaj….ija novoizabranog predsjednika koji odmah ovako ruši, perfidno potkopava i pljuje na državu!

Treba napraviti zakon o inauguraciji, zastavi, grbu i ponašanju prema istima!, komentirao je Tomasović na facebooku.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari