Connect with us

Pregled

Predsjednica o putu u SAD u srijedu u novom udarnom terminu Dujmovićeve emisije

Published

on

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović u srijedu će gostovati u novom udarnom terminu emisije “Iza zavjese” autora i voditelja Tihomira Dujmovića, a među ostalim će govoriti i o svom putu u SAD, priopćeno je u utorak s HRT-a.

Kako poručuju s HRT-a riječ je o ekskluzivnome intervjuu u kojemu će predsjednica Grabar Kitarović govoriti o prve dvije godine svojega mandata, a osvrnut će se i na razloge i pobude puta u Sjedinjene Američke Države koji je izazvao mnogobrojne reakcije u Hrvatskoj.

“Predsjednica će usto iznijeti i svoje dojmove o suradnji s čak trima postavama Vlade Republike Hrvatske, komentirat će optužbe koje posljednjih dana stižu iz Srbije i Bosne i Hercegovine te odgovoriti na pitanja u vezi s budućim smjenama veleposlanika, a gledatelji će ujedno imati prigodu čuti i argumente koji su je naveli da Republiku Hrvatsku usmjerava prema suradnji Jadran – Baltik umjesto prema suradnji sa zemljama u okružju”, navodi se u priopćenju.

“S novim terminom prikazivanja dolazi i do određenih promjena u koncepciji emisije ‘Iza zavjese’ koja će ubuduće imati najčešće jednoga gosta iako se forma sučeljavanja različitih stajališta, poput onih između Andrije Hebranga i profesora Tvrtka Jakovine te Željke Markić i profesora Nenada Zakošeka, neće posve napustiti”, ističe autor emisije Tihomir Dujmović.

Ekskluzivni intervju s predsjednicom Republike u emisiji ‘Iza zavjese’ na rasporedu je srijedu na HTV 1 u 21.20 sati. Repriza je na rasporedu u četvrtak 12. siječnja na HTV 4 u 15.15 sati, a emisiju je moguće pratiti i na računalima, mobilnim telefonima i tabletima s pomoću multimedijske usluge HRTi, ističu s HRT-a.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari