Connect with us

Politika

Predsjednica: Rugaju se mojim ‘gafovima’, a ne vide svoj najveći gaf

Objavljeno

-

Na predsjedničkim izborima manje biramo osobu, a više pravac kojim ćemo krenuti. Nudim vam optimizam i povezivanje, umjesto razdvajanja. Bila sam i ostajem vaša predsjednica, poručila je kandidatkinja za predsjednicu RH i aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović u ponedjeljak u Sisku.

“Meni je neprocjenjivo bitno što kažete vi, naši građani. Vi ste ono moje sidro koje me, ne samo drži ovdje u Hrvatskoj, nego me drži i na zemlji”, rekla je Grabar Kirarović na završnom izbornom skupu za Sisačko-moslavačku županiju.

S njom su, rekla je, došli ministri i saborski zastupnici kako bi saznala više o problemima i planirala razvoj te kako bi i s njima građani mogli porazgovarati.

“Stojim večeras pred vama spremna da stavimo na jednu stranu mojih pet godina mandata i 15 godina prije mene i bit će svakome jasno zašto mirne savjesti tražim od vas povjerenje za drugi mandat”, rekla je.

Napomenula je kako joj se spočitavaju svakojaki gafovi, emocije, suze za majke i udovice, djecu..približavanje s narodom ili guranje u prvi red na nekim skupovima. “Ali, morate znati da ja nisam Kolinda Grabar Kitarović, nego vaša predsjednica i da ne dopuštam da me se gura u zadnji red. Toliko sam se ponosila i dalje se ponosim crveno-bijelim kvadratićima. Kažu da sramotim Hrvatsku diljem svijeta, zato što se ponosim što sam iz Hrvatske… Zemlja ne ovisi o geografskom prostoru i broju stanovnika, nego ovisi o srcu koje ima i ambicijama koje njeguje”, istaknula je.

Dodala je i kako oni koji je optužuju za gafove ne razumiju koji je njihov najveći gaf. “Oni su se udaljili od naroda i ne poznaju Hrvatsku, njih ne zanima Hrvatska, jer iz zagrebačkih salona ne može se upoznati kakav je život u drugim dijelovima Hrvatske”, rekla je Grabar Kiratović te istaknula kako svima treba pružiti iste prilike, da ljudi mogu dostojno živjeti u svakom kutku naše prelijepe domovine.

Prije pet godina bila je recesija i nezaposlenost, danas je Hrvatska bolje

Spomenula je kako je prije pet godina preuzela funkciju kada je stanje bilo tmurno i bez optimizma, uz nepoštivanje branitelja, nezaposlenost, recesiju. dugove i drugo, ali je ona prionula na rad, pa je danas Hrvatska bolja. Najavila je kako će nastaviti raditi i surađivati sa svima koji su na to spremni. “Moj program je nastavak programa prvog predsjednika Franje Tuđmana, jer stanje još nije zadovoljavajuće”, rekla je Grabar Kitarović.

Na izbornom skupu u Sisku, predsjednici države je na časnom obnašanju dužnosti i potpori Vladi RH, zahvalio ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved. Zaključio je kako su pred nama novi izazovi , te kako su nam potrebni novi oblici dijaloga u rješavanju problema. Kandidatkinju za predsjednicu pozdravili su župan Ivo Žinić, predsjednik ŽO HDZ-a i dožupan Ivan Celjak, predsjednik GO HDZ-a u Sisku. (Hina)

Gordan Jandroković: Smatram da Zoran Milanović nešto mulja i zato ga prozivam

 

 

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas