Connect with us

Iz Svijeta

Predsjednička poruka Donalda Trumpa na Nacionalni dan molitve u SAD-u

Objavljeno

-

Na ovaj nastupajući Nacionalni dan molitve i obraćenja, Prva dama i ja pridružujemo se molitvama milijuna Kršćana ovdje u Sjedinjenim Državama i širom svijeta, dok svoja srca okrećemo našem Gospodinu i Spasitelju.

Našu veliku Naciju osnovali su muškarci i žene duboke i trajne vjere – vjere koja je izdržala test vremena. Prije 400 godina, rani američki doseljenici povjerili su svoje živote Njegovoj providnosti i hrabro krenuli na put u Novi svijet.

Od hodočasnika koji su tražili Njegovu zaštitu na brodu Mayflower do bezbrojnih vjernika koji danas pognute glave traže njegovo vodstvo u ovim neviđenim vremenima, naša se zemlja i dalje obraća Gospodinu.

Sljedeći stope naših predaka, nastavljamo s „čvrstim oslanjanjem na zaštitu Božanske providnosti“ koja nam pruža trajnu snagu i sigurnost u naše potrebe.

Kušnje i nevolje s kojima se američki narod suočavao u posljednjih nekoliko mjeseci bili su velike. Ipak, kao što smo vidjeli uvijek iznova, odlučnost našeg građanstva – potkrepljena našom vjerom u Boga – vodila nas je kroz ove poteškoće i pomogla nas ujediniti kao jednu Naciju pod Bogom.

Dok se nastavljamo boriti s izazovima koji su pred nama, moramo se prisjetiti mudrih riječi predsjednika Georgea Washingtona tijekom njegovog prvog predsjedničkog obraćanja: „Nikad se ne mogu očekivati ​​blagodatni nebeski osmijesi naciji koja zanemaruje vječna pravila reda i prava, koja je Nebo samo odredilo. ” Kao zemlja i narod, obnovimo našu predanost tim trajnim i bezvremenskim načelima.

Danas mi je drago pridružiti svoj glas vašem zahvaljivatii Bogu što je blagoslovio ovaj narod velikom snagom i odgovornošću. S pijetetom, poniznošću i zahvalnošću molimo za Njegovo kontinuirano vodstvo i zaštitu.

Donald Trump

Donald Trump nominiran za Nobelovu nagradu za mir 2021. godine

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari