Pratite nas

Komentar

Predsjednik države otvara džamiju

Objavljeno

na

Europu razbijaju u vjerojatno nikad više spojivu cjelinu. Nikada u svojoj dugoj povijesti Stara Dama nije bila na tako brutalnom i nebranjenom udaru, kao što je danas…

U ubrzanom procesu deeuropeizacije i dekristijanizacije Europe svakim danom sve je više islama i manje kršćanstva, više muslimana i manje kršćana, više nesigurnosti i manje sigurnosti, više terora i manje mira, više džamija i manje crkava, više islamskih migranata i manje kršćanskih Europljana, više slobode i prava migrantima manje Europljanima. Velikim koracima Europa se tjera u provaliju u kojoj joj planiraju nestanak iz kojeg se, nažalost, možda nikada ne će izvući sa svojim tisućljeće starim kulturnim, civilizacijskim, ekonomskim te iznad svega kršćanskim identitetom.

Europu razbijaju u vjerojatno nikad više spojivu cjelinu. Nikada u svojoj dugoj povijesti Stara Dama nije bila na tako brutalnom i nebranjenom udaru, kao što je danas. Raspad i identitetsko nestajanje Europe tim je više bolnije, sramnije, tragičnije i ponižavajuće budući da se odvija u vremenu njenog gospodarskog i tehnološkog vrhunca na kakvom se, vjerojatno, nikad do sad nije nalazila. A niti će ikada više se i nalaziti.

Potvrđuje li se u tom njenom rastakanju i gubljenju, nestajanju i tonjenju, u koje je gurnula njemačka migranstka politika sloganom „islamski migranti prvi“, stara povijesna izreka kako imperije, države i zajednice nestaju uvijek na vrhuncu svoje slave i moći. Što je znak nesnalaženja u tim vrhovima, koji su ih udaljili od naroda, od Boga, od korijena, i svih vertikalnih vrijednota postajući zarobljenici zgrnutog bogatstva, čvrsto se vezujući za horizontalne prolazne vrijednote.

Europa se suicidira, i postaje, zahvaljujući Mutti Merkel, nezaštićena žrtva islamskih radikalista, kojima je Njemačka otvorila vrata i pušta ih bez ikakve kontrole. I ne samo u Njemačku, već prisiljava i ostale članice unije da ih prime čak i na štetu vlastitog naroda.

Liberalna Europa nestat će upravo zbog liberalnih stavova o ilegalnim migracijama

Njemački apsolutizam nad, još uvijek nedovršenoj uniji, razlog je unijskog cijepanja i prije negoli se ogradila, stabilizirala i ujedinila u svoju povijesnu cjelovitost. Ono što svi njemački povijesni političari, carevi i i diktatori nisu uspjeli u pokoravanju mali i malobrojnijih europskih naroda, uvelikoj mjeri uspjelo je istočnonjemačkoj kancelarki Merkel. Pred njenom političkom i ekonomskom moći u strahu šute mnogi nacionalni državnici siromašnih članica unije.

Zahvaljujući samo državničkoj hrabrosti mađarskog premijera javlja se otpor njemačkom, u prošlosti viđenom, apsolutizmu, koji danas ubrzano deeuropeizira i dekristijanizira Staru damu.

A kamo ide, i u kakvu političku provaliju nesigurnosti i nestabilnosti, s elementima krvavog euro obrambenog i islam osvajačkog rata na europskom tlu Mutti Merkel u procesu razbijanja Unije uvodi Europu pokazalo je otvaranje turskog predsjednika Erdogana najveće džamije na europskom tlu, u njemačkom gradu Kölnu. Na svaku srušenu crkvu od strane islamista i nadiručih migranata u zemljama iz kojih marširaju, a najviše iz Erdoganove Turske koja sa njima ucjenjuje Europu, u Njemačkoj i nekim drugim članicama Unije izgrade se dvije-tri džamije. Nije dovoljno milijarde i milijarde eura što ih Njemačka uzima od svojih poreznih obveznika i daje Erdoganu da smanji broj vojnika što ih u planskom intervalu šalje na Europu. Uz to mora se svake godine izgraditi tri do ćetiri puta više džamija u Europi, negoli islamisti sruše crkava u, bilo, Turskoj ili nekoj drugoj islamskoj zemlji.

To je cijena koju Merkel plaća Turskoj da je ćuva od migrantske okupacije. Najveća džamija na europskom tlu u migrantskoj Njemačkoj, a koju je otvario najveći suvremeni diktator, sultan Erdogan koji je napunio zatvore sa političkim protivnicima u svojoj zemlji.

Džamija u Kölnu i sve druge u Merkelinoj Njemačkoj slike su onog drugog svijeta, kulture i tradicije, svijeta isključivosti za razliku od onog europskog svijeta uključivosti. Predsjednik države otvara džamiju, čin je to koji je nespojiv sa europskim vrijednotama odvojenosti crkve od države. To je znak i potvrda političkog islama u Europi. Nezabilježen je primjer u demokratskom i slobodnom kršćanskom svijetu da predsjednik države otvara, i blagosljiva crkvu.

Erdogan tim činom u Europi, napose u islamiziranoj i dekristijaniziranoj, merkeliziranoj Njemačkoj, nije otvorio bogomolju već, budući da je on političar, neki politički prostor, i bez ikakva straha kazao šta će se sve u njemu odvijati, učiti i za šta će se pripremati oni koji ga budu posjećivali.

Znano je to kršćanima katolicima u Bosni i Hercegovini, šta se odvija, i za šta služe mnoge novoizgrađene džamije, koje su otvarali muslimanski političari, i političari zemalja koje su njihove gradnje financirali.

Njemački strah za vrijeme otvaranja džamije da pita koliko je crkava srušio Erdogan u Turskoj, i koliko ih je srušeno diljem islamskog svijeta točno u trenutku turskog slavlja u Njemačkoj, pokazatelj je razine demokracije u zemlji koja plaća milijarde eura Sultanu da je brani od migranata.

Vinko Đotlo

Erdogan u Koelnu otvara jednu od najvećih džamija u Europi

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Kako su mediji nesvjesno postali vodič nama koji cijenimo istinu, volimo Crkvu i Domovinu

Objavljeno

na

Objavio

Na pisanja o filmu “General” možemo po tko zna koji put izvući poučak o dva društva ili dvije stvarnosti. Jedna stvarnost je ona realna Hrvatska i drugo je ona umjetno medijski fabricirana ili mainstream Hrvatska. Ova stvarna Hrvatska puni kina i gleda film “General”, a ova duga virtualna Hrvatska po filmu pljuje.

U gotovo svim medijima pišu kako je film loš, kako je ovo kako je ono. A taj film je u prvom tjednu pogledalo više ljudi nego druge hrvatske filmove koje mediji hvale. I tako je u svemu.

Ta plaćenička i prema Domovini prezirna medijska scena umjetno kreira i nameće mišljenja većini koju smatraju glupim ovcama. Zaključak je jasan: radite, govorite i gledajte suprotno onome što većina medija propagira.

U svemu tome nam je sad lako, jer, kad vidimo u većini tiska i većini portala neke vijesti i komentare jasno je da treba raditi suprotno od toga.

Tako su ti servisi laži, podvala, plaćenih članaka, pljuvača po svemu što je Crkva i Domovina nesvjesno postali vodič nama koji cijenimo istinu, volimo Crkvu i Domovinu, komentirao je fra Mario Knezović.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

JESMO LI SE ZA TO BORILI???

Objavljeno

na

Objavio

Odgovor Hrvatskog Vojnika koji odgovara na pitanje… JESMO LI SE ZA TO BORILI???

Čast mi je i ponosan sam, što je ova moja slika, na kojoj sam ja osobno, upotrebljena, podijeljena, lajkana i pokazana tisuće puta u raznim komentarima, čestitkama, u znak podrške braniteljima, Domovinskom ratu, Hrvatskoj vojsci i policiji.

Pogotovo nedavno za Dan pobjede, Dan Domovinske zahvalnosti, Dan branitelja i Dan Oluje!

Hvala Vam svima!

No, mnogi ispod toga, napišu: ŽALOSNO, JESU LI SE ZA TO BORILI ŠTO SE DOGAĐA DANAS??!

Pa, moj nevažan odgovor svima takvima, koji na situaciju danas, postavljaju ovo po meni glupo pitanje.

Prvo, mi smo se borili za Slobodu Hrvatske i zaštitu svih građana Republike Hrvatske, niti smo razmišljali o bilo kakvim strankama, niti političarima, niti što ćemo i kako poslije.

Nas je vodilo srce i ljubav prema Domovini, i ljubav prema našim bližnjima.
Ono što nam je bilo najvažnije, je bilo preživjeti. Da, borili smo se za preživljavanje!!!
Ne za politiku, ne za političare, ne za Europu, niti za ikoga drugoga, nego za svoj opstanak.
Danas cijeli svijet zna da je napad i porobljavanje Hrvatske bilo planirano još od vremena kada je umro Tito. Srpske pretedencija na Hrvatsku traje još od Osmanskog carstva.

Dakle, svi oni koji se pitaju za što smo se borili, moj odgovor Vam je za opstanak i preživljavanje, jer bi i bez otpora i rata bilo opet kao i kod Bleiburga, i bez otpora bi bilo Vukovara i svi bi tako završili, kako su nažalost završili mnogi samo zato što su bili Hrvati. I prije ovog rata.

Zato, nemojte me žaliti, niti druge prave branitelje, niti nas ratne vojne invalide, niti poginule, jer da nije bilo nas, nebi bilo niti VAS! Zato smo se borili!
Ako vaše srce i uskogrudnost to ne vidi, žalim Vas!
Mi smo svjesno išli dati svoj život, svoja tijela, svoja srca i svoju psihu, da bi koliko god to izgledalo malo Vama, vi imali svoj život! Ne, i nije mi žao!

A kako vi živite, što radite, za koga glasate, po kome pljujete, jer su Vam svi drugi krivi, zato što ste vi nesposobni pokrenuti vaša srca, vaše tijelo, vaš um i duh, da bi živjeli kako treba, ne krivite i ne žalite nas, branitelje.
Mi smo se već davno pomirili da ćemo poginuti da bi Vi živjeli!
Krivite sebe, jer mi smo Vam dali Vaš život i Vašu slobodu, a što i kako vi živite odlučujete sami.

Mi smo obranili Vaše živote i Vašu Slobodu, a što ste vi poslije s time napravili, to ide Vama na dušu!

Znam jedino jednu stvar. Ja nisam išao u rat iz bilo kakve koristi, niti smo mi branitelji tražili bilo kakve privilegije (ako je privilegija biti bez noge, sa svakodnevnim bolovima u kičmi, mjenjanje proteza svako malo, uzmite si takvu privilegiju) ili razmišljali kako ćemo i što poslije rata, bilo nam je važno obraniti i preživjeti.

I još jedna stvar, koliko vi god pljuvali po braniteljima, ti isti branitelji ponovo će stati za obranu Domovine, jer želimo preživjeti. I da, stat ću ponovo opet, i sa svojim starim veteranima, kao i sa novim mladim časnim hrabrim ljudima ponovo u obranu za svoju Domovinu Hrvatsku!

Jer borili smo se i borimo se za Domovinu Hrvatsku, kakva god ona bila!

Dean Rostohar

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari