Pratite nas

Komentar

Predsjednik države otvara džamiju

Objavljeno

na

Europu razbijaju u vjerojatno nikad više spojivu cjelinu. Nikada u svojoj dugoj povijesti Stara Dama nije bila na tako brutalnom i nebranjenom udaru, kao što je danas…

U ubrzanom procesu deeuropeizacije i dekristijanizacije Europe svakim danom sve je više islama i manje kršćanstva, više muslimana i manje kršćana, više nesigurnosti i manje sigurnosti, više terora i manje mira, više džamija i manje crkava, više islamskih migranata i manje kršćanskih Europljana, više slobode i prava migrantima manje Europljanima. Velikim koracima Europa se tjera u provaliju u kojoj joj planiraju nestanak iz kojeg se, nažalost, možda nikada ne će izvući sa svojim tisućljeće starim kulturnim, civilizacijskim, ekonomskim te iznad svega kršćanskim identitetom.

Europu razbijaju u vjerojatno nikad više spojivu cjelinu. Nikada u svojoj dugoj povijesti Stara Dama nije bila na tako brutalnom i nebranjenom udaru, kao što je danas. Raspad i identitetsko nestajanje Europe tim je više bolnije, sramnije, tragičnije i ponižavajuće budući da se odvija u vremenu njenog gospodarskog i tehnološkog vrhunca na kakvom se, vjerojatno, nikad do sad nije nalazila. A niti će ikada više se i nalaziti.

Potvrđuje li se u tom njenom rastakanju i gubljenju, nestajanju i tonjenju, u koje je gurnula njemačka migranstka politika sloganom „islamski migranti prvi“, stara povijesna izreka kako imperije, države i zajednice nestaju uvijek na vrhuncu svoje slave i moći. Što je znak nesnalaženja u tim vrhovima, koji su ih udaljili od naroda, od Boga, od korijena, i svih vertikalnih vrijednota postajući zarobljenici zgrnutog bogatstva, čvrsto se vezujući za horizontalne prolazne vrijednote.

Europa se suicidira, i postaje, zahvaljujući Mutti Merkel, nezaštićena žrtva islamskih radikalista, kojima je Njemačka otvorila vrata i pušta ih bez ikakve kontrole. I ne samo u Njemačku, već prisiljava i ostale članice unije da ih prime čak i na štetu vlastitog naroda.

Liberalna Europa nestat će upravo zbog liberalnih stavova o ilegalnim migracijama

Njemački apsolutizam nad, još uvijek nedovršenoj uniji, razlog je unijskog cijepanja i prije negoli se ogradila, stabilizirala i ujedinila u svoju povijesnu cjelovitost. Ono što svi njemački povijesni političari, carevi i i diktatori nisu uspjeli u pokoravanju mali i malobrojnijih europskih naroda, uvelikoj mjeri uspjelo je istočnonjemačkoj kancelarki Merkel. Pred njenom političkom i ekonomskom moći u strahu šute mnogi nacionalni državnici siromašnih članica unije.

Zahvaljujući samo državničkoj hrabrosti mađarskog premijera javlja se otpor njemačkom, u prošlosti viđenom, apsolutizmu, koji danas ubrzano deeuropeizira i dekristijanizira Staru damu.

A kamo ide, i u kakvu političku provaliju nesigurnosti i nestabilnosti, s elementima krvavog euro obrambenog i islam osvajačkog rata na europskom tlu Mutti Merkel u procesu razbijanja Unije uvodi Europu pokazalo je otvaranje turskog predsjednika Erdogana najveće džamije na europskom tlu, u njemačkom gradu Kölnu. Na svaku srušenu crkvu od strane islamista i nadiručih migranata u zemljama iz kojih marširaju, a najviše iz Erdoganove Turske koja sa njima ucjenjuje Europu, u Njemačkoj i nekim drugim članicama Unije izgrade se dvije-tri džamije. Nije dovoljno milijarde i milijarde eura što ih Njemačka uzima od svojih poreznih obveznika i daje Erdoganu da smanji broj vojnika što ih u planskom intervalu šalje na Europu. Uz to mora se svake godine izgraditi tri do ćetiri puta više džamija u Europi, negoli islamisti sruše crkava u, bilo, Turskoj ili nekoj drugoj islamskoj zemlji.

To je cijena koju Merkel plaća Turskoj da je ćuva od migrantske okupacije. Najveća džamija na europskom tlu u migrantskoj Njemačkoj, a koju je otvario najveći suvremeni diktator, sultan Erdogan koji je napunio zatvore sa političkim protivnicima u svojoj zemlji.

Džamija u Kölnu i sve druge u Merkelinoj Njemačkoj slike su onog drugog svijeta, kulture i tradicije, svijeta isključivosti za razliku od onog europskog svijeta uključivosti. Predsjednik države otvara džamiju, čin je to koji je nespojiv sa europskim vrijednotama odvojenosti crkve od države. To je znak i potvrda političkog islama u Europi. Nezabilježen je primjer u demokratskom i slobodnom kršćanskom svijetu da predsjednik države otvara, i blagosljiva crkvu.

Erdogan tim činom u Europi, napose u islamiziranoj i dekristijaniziranoj, merkeliziranoj Njemačkoj, nije otvorio bogomolju već, budući da je on političar, neki politički prostor, i bez ikakva straha kazao šta će se sve u njemu odvijati, učiti i za šta će se pripremati oni koji ga budu posjećivali.

Znano je to kršćanima katolicima u Bosni i Hercegovini, šta se odvija, i za šta služe mnoge novoizgrađene džamije, koje su otvarali muslimanski političari, i političari zemalja koje su njihove gradnje financirali.

Njemački strah za vrijeme otvaranja džamije da pita koliko je crkava srušio Erdogan u Turskoj, i koliko ih je srušeno diljem islamskog svijeta točno u trenutku turskog slavlja u Njemačkoj, pokazatelj je razine demokracije u zemlji koja plaća milijarde eura Sultanu da je brani od migranata.

Vinko Đotlo

Erdogan u Koelnu otvara jednu od najvećih džamija u Europi

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Knezović: Kada će hrvatske aktivistice za prava žena krenuti u borbu za pravo žena da budu rođene, a ne abortirane?

Objavljeno

na

Objavio

Kada će hrvatske aktivistice za prava žena krenuti u borbu za pravo žena da budu rođene, a ne abortirane?

Mogle bi pojačati i osvješćivanje javnosti o ugroženosti žena u pojedinim islamskim društvima.

Ovako ostaje nejasno zbog čega postoje i koje kriterije mora ispuniti žena da bi bila vrijedna njihove pozornosti?

Možda mora biti članica iste udruge koja parazitira na državnoj sisi, komentirao je poznati društveni aktivist i kolumnist Marijan Knezović

 

Marijan Knezović: Jadni Komšić je umislio da je predsjednik

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Treba nam netko hrabar da razbije tele i rastjera huškače…

Objavljeno

na

Objavio

Znate ono kada je Mojsije izveo Izabrani narod iz egipatskog ropstva. Pa s njima su pošli i oni koji su bili nadzornici.. oni kojima je bilo dobro, koji su prokazivali i dobro služili faraona..

Datoni razni
Takvih ima u svakom narodu .
Htjeli su oni ostati u Egiptu, no nije vise bilo potrebe za njima .
Takve prezire i poslodavac i vlasnik .

Kada mu vise njihove usluge nisu potrebne, škartira ih.
Dakle, znao je dobro Mojsije gdje je Sveta zemlja .

A put je trajao 40 godina da nestane generacija naučena na ropstvo .

Drugi važan faktor je bio da je Mojsije odgojen na dvoru faraona kao sin njegove sestre !
Naši desničari bi ga odma proglasili
Udbašem !!

Ali pobijediti možeš samo ono što u pore poznaješ ..

No, da nastavim priču .
Djeca i mladi rođeni na putu postali su nova generacija u Svetoj zemlji .
Slobodni ljudi .

A što smo mi napravili .
Kod nas je Mojsije jos kod primanja 10 zapovjedi umro .
Nije stigao uništiti zlatno tele u nastanku .
Faraonovi poslušnici preuzeli su vodstvo.
Aron je bio preslab .
Ratnika Joshuu su zarobili .

Počeli su prodavati lijepe priče iz ropstva u kojem su samo oni imali kuću i dobro plaćen izdajnički posao.
Mladu generaciju su poslali u svijet trbuhom za kruhom.
A ostali su samo bivši robovi .
Bez vođe.
Bez ploča.
Bez zapovijedi.
Sami , sa zlatnim teletom.
I mentalitetom roba i poslušnika u glavi.

No ploče su napisane.
Treba samo netko hrabar otići na goru i potražiti ih.
Imati snage da razbije tele i rastjera huškače.
Onda se tek možemo nadati kraju ove biblijske priče…

dr.Gordana Zelenika

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari