Connect with us

Predsjednik HNS-a vjeruje u 130 tisuća glasova i zaokret na političkoj sceni

Published

on

Lider HDZ-a BiH u Kiseljaku o kandidatima za člana predsjedništva

HDZ BiH kao stožerna stranka hrvatskog naroda u BiH ima barem deset ozbiljnih kandidata za člana Predsjedništva BiH, a i ja sam svakako jedan od njih. Uvjeren sam da će Predsjedništvo stranke na sjednici u petak jednoglasno izabrati budućeg hrvatskog člana Predsjedništva BiH za kojeg sam uvjeren da će ovog puta biti iz HDZ-a BiH.

kiseljak dragan covicNimalo ne sumnjam u pobjedu. Usprkos i ovakvom Izbornom zakonu, uvjeren sam da ćemo dobiti 130.000 glasova te već u prvih godinu dana mandata napraviti potpuni zaokret u političkom životu BiH, izjavio je Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH, prilikom boravka u Kiseljaku gdje se susreo sa stranačkim čelnicima na županijskoj razini i načelnicima općina.

Govoreći o pripremama stranke za opće izbore, Čović je naglasio da je HDZ BiH završio prvu fazu priprema, kandidacijske liste koje bi Predsjedništvo stranke trebalo potvrditi u petak, a SIP-u BiH bit će predane u ponedjeljak. “Mi smo već duboko u pripremama za izbore. Krajem prošlog tjedna sastavili smo listu za županijsku razinu vlasti te predložili svoje kandidate za federalnu i državnu razinu te ih proslijedili Predsjedništvu stranke na odlučivanje”, kaže Lidija Bradara, predsjednica ŽO HDZ BiH.

Mladen Mišurić Ramljak, načelnik općine Kiseljak, Josip Kvasina, predsjednik OO HDZ BiH Kiseljak, te Radoje Vidović, načelnik Kreševa i predsjednik OO stranke u ovoj srednjobosanskoj općini, upoznali su Čovića s aktualnim stanjem, ali i projektima koji se realiziraju u Kiseljaku i Kreševu.

Mišurić Ramljak je ukazao na zastoje u dva za Kiseljak izuzetno važna infrastrukturna projekta te najavio mogućnost njihove skore deblokade.

“To su projekti vodoopskrbe i spajanje regionalne i magistralne prometnice. Oba su projekta u zastoju zbog žalbi na odabir izvođača. Ja se nadam da će žalbeni postupak biti okončan uskoro te da će radovi na oba projekta krenuti uskoro”, pojasnio je načelnik Kiseljaka.

Po riječima Radoje Vidovića, načelnika općine Kreševo, najvažniji projekti koji se trenutačno realiziraju u ovoj općini su projekti putne infrastrukture.

“Bolja putna infrastruktura glavni je preduvjet bržem razvoju gospodarstva i realiziranju gospodarskih projekata”, kaže Vidović.

ap/kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari