Connect with us

Pregled

Predsjednik Milanović obišao vatrom opustošena područja kod Segeta Gornjeg

Objavljeno

on

Foto: Ured predsjednika RH

Predsjednik Republike Zoran Milanović u srijedu je s glavnim vatrogasnim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem helikopterom obišao opustošena područja kod Segeta Gornjeg i uvjerio se u razmjere štete koju je iza sebe ostavila vatra, priopćio je Ured Predsjednika Republike Hrvatske.

Milanović se prije obilaska sastao i razgovarao o situaciji na požarištu Seget Gornji kod Trogira i požarištu Mirlović u Šibensko-kninskoj županiji s glavnim vatrogasnim zapovjednikom Slavkom Tucakovićem, brigadirom Robertom Suntešićem te vatrogasnim zapovjednikom Splitsko-dalmatinske županije Ivanom Kovačevićem.

Tijekom posjeta Operativnom vatrogasnom zapovjedništvu Republike Hrvatske u vojnoj bazi Divulje u Splitu, predstavnici vatrogasnog zapovjedništva i Hrvatskog ratnog zrakoplovstva izvijestili su Milanovića o dosadašnjem angažmanu vatrogasaca i aktivnostima na gašenju te o pomoći koju je pružila Hrvatska vojska u gašenju požara.
Predsjednik je zahvalio vatrogascima i svima koji su se angažirali u gašenju vatrene stihije na požrtvovnosti i višednevnom trudu u obuzdavanju požara. (Hina)

Strašne scene – Vatrogasci drugu noć zaredom na požarištu

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR