Connect with us

Komentar

Predsjednik Sabora Jandroković objasnio zašto je objavio fotografiju u gaćama

Objavljeno

-

Ilustracija/arhiva

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u Karlovcu je objasnio zašto je objavio svoju fotografiju u gaćama.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković u Karlovcu je rekao da je njegov Facebook vrlo osoban. ”Znam biti autoironičan i zezam se često, ali ovdje je bila i politička poruka da… Nakon mjeseci verbalnog divljaštva odlučio sam se na autoironični potez kojim sam htio reći dosta je međusobnih uvreda”, rekao je i dodao da je htio relaksirati odnose.

”Fotografija je bezazlena”, podvukao je. Na pitanje što danas očekuje od Milanovića rekao je da ne očekuje ništa. ”Mene on ne zanima”, poručio je.

”Što sam sve čuo o sebi, od rektalnog alpinista i Njonje… nitko nije rekao bi li trebalo stati, a sad kad se objavi bezazlena fotografija govorimo o ćudoređu…”, naglasio je i dodao da je to apsurdno. Ponovio je da je fotografija bezazlena i da je htio upozoriti na verbalno divljaštvo.

Rekao je da je Vlada reagirala i pozvala na argumentiranu raspravu objavivši program Zlate Đurđević za predsjednicu Vrhovnog suda.

Gordan Jandroković na Facebooku je u četvrtak objavio fotografiju iz mlađih dana na kojoj pozira u kupaćim gaćicama. Odgovor je to Zoranu Milanoviću, koji ga je nazvao nasilnikom bez mišića.

‘Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami”, napisao je Jandroković uz fotografiju iz mlađih dana.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas