Connect with us

Hrvatska

Predsjednik Vlade i Predsjednik Republike RH čestitali blagdan Hanuke

Objavljeno

-

Ilustracija

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković uputio je u četvrtak građanima židovske vjeroispovijesti čestitku u povodu blagdana Hanuke:

“Uime Vlade i osobno, svim vjernicama i vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca želim sretnu i blagoslovljenu Hanuku! Neka vam ovaj veliki blagdan svjetlosti i nade donese obilje mira, radosti i obiteljskog zajedništva te bude nadahnuće u prevladavanju predstojećih izazova i kušnji. Hag Hanuka Sameah!”, stoji u čestitci.

Također je i Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio građankama i građanima židovske vjeroispovijesti čestitku u povodu blagdana Hanuke:

„Svim vjernicama i vjernicima židovske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj čestitam Hanuku. Uz iskrene želje da simbolika svjetla ovog blagdana obasja vaše domove te donese mir, razumijevanje, uvažavanje i međusobno poštovanje jednih prema drugima, provedite blagdan u blagostanju i radosti zajedničkog druženja. Hag Hanuka Sameah!“, stoji u čestitci predsjednika Republike Hrvatske.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas