Pratite nas

Politika

Predsjedništvo i Glavni odbor HVIDR-e pozvali članove da daju glas HDZ-u

Objavljeno

na

HVIDR-a RH pozvala je članstvo da glasuju za HDZ. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Povodom predstojećih izvanrednih parlamentarnih izbora, temeljem odluka Predsjedništva i Glavnog odbora HVIDR-a RH, ovim putem pozivamo sve naše članove, hrvatske ratne vojne invalide Domovinskog rata, da glasuju za Hrvatsku demokratsku zajednicu, jedinu državotvornu stranku koja se dokazala tijekom svih teških godina u stvaranju hrvatske države, a danas je jedina velika stranka koja je u svom programu, kao i njegovom provođenju u radu Ministarstva branitelja tijekom prethodnih mjeseci, pružila dostatna i stvarna jamstva za obnovu narušenih vrijednosti digniteta Domovinskog rata, kao i realizaciju opravdanih zahtjeva hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, odnosno povratak svih prava branitelja u jedinstveni Zakon, kao i jamstvo zaštite ugroženih prava, odnosno konačno donošenje zakona na ustavnoj razini.

Odluku smo donijeli uvažavajući zahtjeve naših članova, koji nas svakodnevno podsjećaju na važnost i veličinu ovog trenutka, odnosno situaciju u kojoj se danas nalazi naša Domovina, kao i dugogodišnje ugrožavanje vrijednosti Domovinskog rata i kršenja prava hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji.

Slijedom navedenog, pozivamo sve naše članove, kao i hrvatske građanke i građane kojima je naša Domovina u srcu, da podrže onu državotvornu opciju, koja je zajedno s braniteljima, zaslužna za stvaranje hrvatske države, stranke koja nas je uvela u EU i koja nam je jedina ponudila realno jamstvo u provođenju zakona, a svoju je vjerodostojnost dokazala u  predlaganju istaknutih kandidata iz redova branitelja i članova njihovih obitelji, koji nam predstavljaju stabilnu garanciju izgradnje boljeg društva i snažne države, Republike Hrvatske, punopravne članice obitelji Europske unije”.

Predsjednik Glavnog odbora HVIDR-a RH Josip Periša

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Politika

Glasnović: Srbija je u stalnoj obavještajnoj ofanzivi protiv Hrvatske. Kada ćemo to shvatiti?

Objavljeno

na

Objavio

I današnja sjednica Sabora počela je stankama – zatražilo ih je čak osam klubova.

Željko Glasnović (nezavisni) rekao je kako Hrvatsku non stop netko gura na gudure Balkana.

“Tko kreira našu percepciju u inozemstvu? Srbija je u stalnoj obavještajnoj ofanzivi protiv Hrvatske. Kada ćemo to shvatiti? Velikosrpski imperijalisti financiraju Kusturičin film o Jasenovcu. Hrvatska vlada plaća falsificiranje broja žrtava u Jasenovcu”, kaže Glasnović.

Tvrdi kako jedna petina stanovništva živi pod jednopartijskim sistemima.

“To nije passe tema kako je neki žele prikazati. Ako ovako nastavimo slobodno nam povijest mogu pisati Stipe Mesić i Edo Majka”, rekao je Glasnović.

 

Željko Glasnović ‘raspalio’ po skojevcima i komunistima (VIDEO)

facebook komentari

Nastavi čitati

Politika

Željko Glasnović ‘raspalio’ po skojevcima i komunistima (VIDEO)

Objavljeno

na

Objavio

Hrvatski sabor nastavlja sjednicu raspravom o prijedlogu zakona o upravljaju državnom imovinom koji je, ističe ministar državne imovine Goran Marić, u prvom redu usmjeren na zaštitu i aktivaciju državne imovine u svrhu poticanja gospodarske aktivnosti i zaposlenosti.

Riječ je o 330 bivših vojarni na 50 milijuna četvornih metara zemljišta, 3.470 građevinskih zemljišta ukupne površine 429 milijuna četvornih metara, 3.860 poslovnih prostora, od kojih je 930 praznih, a 210 bespravno korištenih, 80 kampova, više tisuća stanova, garaža i dr., ističe ministar Goran Marić.

Željko Glasnović je replicirao ministru Mariću. “Kad ćemo postavljati prava pitanja, to je prvo pitanje. Mi smo kao Gvatemala samo imamo više televizija u boji.

Tko je posvojio društveno vlasništvo? Neki ovdje sjede koji su maznuli. Koliko su maznuli sindikati, skojevci? Jedan ovdje sjedi, a ima 13 stanova u Zagrebu. Veliki je borac za ljudska prava. I kada ćemo na kraju reći da je uzrok svega toga kriminalna organizacija nazvana KPH”, rekao je Glasnović.

 

Željko Glasnović ‘začepio usta’ prevladavajućim medijima! (VIDEO)

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Podržite nas

Komentari