Connect with us

Reagiranja

Predsjedništvo HDZ-a: Nikome nećemo dopustiti da sruši ovu Vladu! VIDEO

Objavljeno

-

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice jednoglasno je dalo potporu predsjedniku stranke i Prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku! – stoji, među ostalim, u priopćenju HDZ-a.

[ad id=”93788″]

Priopćenje donosimo u cijelosti:

Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice jednoglasno je dalo potporu predsjedniku stranke i Prvom potpredsjedniku Vlade Tomislavu Karamarku. Predsjedništvo je zaključilo kako HDZ neće dopustiti da Most sruši Vladu koja je započela provoditi reforme koje su prijeko potrebne hrvatskom gospodarstvu te društvu u cjelini.

Na sjednici Predsjedništva Hrvatske demokratske zajednice održanoj u petak, 27. svibnja 2016. godine raspravljano je i o pitanjima vezanima za održavanje XVII. općeg Sabora stranke koji se održava u subotu 28. svibnja 2016., a na kojem se bira rukovodstvo stranke i stranačka tijela.

[su_heading size=”20″]Tomislav Karamarko: Hrvatska demokratska zajednica neće dopustiti da Božo Petrov i MOST sruše ovu Vladu koja je započela reforme nužno potrebne Hrvatskoj! Naša odgovornost prema Hrvatskoj je velika, a imamo snagu i energiju da provedemo svoj program. U provedbi reformi nas sigurno neće spriječiti jalovi pokušaji onih koji žele unijeti nemir i uništiti HDZ! Borit ćemo se za svaku reformu koja duboko zadire u gospodarstvo i kvalitetu života naših ljudi![/su_heading]

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari