Connect with us

Događaji

Predstavljena građanska inicijativa ‘HRVATSKI BEDEM’

Objavljeno

-

Iznimno mi je zadovoljstvo boriti se za zaštitu suvereniteta naše domovine zajedno sa generalom Željko Sačić i Marijanom Pavličekom, kazao je Hrvoje Zekanović u uvodu.

Hrvatska država i hrvatski narod se danas suočava sa dosad najozbiljnijom prijetnjom nacionalnoj sigurnosti od završetka Domovinskog rata, a radi se o tzv. migrantskoj krizi. Smatramo da državne institucije ne poduzimaju sve nužne mjere za zaštitu naših nacionalnih interesa.

Građanska inicijativa Hrvatski bedem je osnovana za zaštitu identiteta, tradicije, kulture, vjere, običaja hrvatskog naroda jer smatramo da ovakvo ne činjenje institucija direktno ugrožava ove vrijednosti. Pozivajući se na temeljno i univerzalno ljudsko pravo svakog čovjeka i naroda – pravo na samozaštitu vlastitih života i naših temeljnih ustavnih vrjednota te na naše ustavno pravo na zaštitu državnog područja mi slobodni građani Republike Hrvatske, se udružujemo dragovoljno u građansku inicijativu Hrvatski bedem.

Hrvatski bedem je nadstranačka građanska inicijativa sastavljena od hrvatskih građana koji su zabrinuti za sadašnjost i budućnost naše države Hrvatske i hrvatskog naroda. Smatramo da postoji opasnost da će se prostor Republike Hrvatske na ovaj način biti pretvoren u najveći europski hot spot. Također postoji bojazan da migrantska može pojačano ugrožavati suverenitet Republike Hrvatske zbog namjere aktualne hrvatske Vlade da se prihvati tzv. Marakeški sporazum.

Smatramo da Marakeški sporazum opasno i nepovratno otvara vrata programiranog migrantskog kaosa u čitavom svijetu pa tako i u Republici Hrvatskoj kroz zanemarivanje postojanja i važnosti državnih nacionalnih granica i izjednačavanjem legalnih regularnih i ilegalnih neregularnih migracija. Potpuno je neshvatljivo da aktualna hrvatska Vlada ignorira činjenicu da su od tog Sporazuma već sada odustale mnoge države na čelu s SAD-om i Australijom, navodi se u predstavci.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas