Connect with us

Kultura

Predstavljena knjiga Martine Dalić: ‘Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma’

Published

on

Jutarnji.hr

U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u ponedjeljak je u 16 sati održano predstavljanje knjige Martine Dalić “Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma” u organizaciji izdavača Jutarnjeg lista.

Martina Dalić obratila se okupljenima. Zahvalila je svima na vremenu, dolasku i interesu za ovu temu. Slom Agrokora središnja je tema njezine knjige. Slučaj je također htio da o knjizi razgovaramo u trenutku kad možemo reći da je kriza završena i da su problemi u najvećoj mjeri uspješno riješeni, rekla je Dalić.

Na promociju stigao i premijer Andrej Plenković. Uz njega su još i ministrica vanjskih i europskih poslova, Marija Pejčinović Burić, ministar obrane, Damir Krstičević, ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butković, ministar gospodarstva Darko Horvat, Vladin povjerenik za Agrokor, Fabris Peruško te njegova zamjenica Irena Weber… Na promociji knjige pojavio se i bivši Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak.

Rekla bih da je ovaj proces bila pouka, i ako se itko ikada susretne s ovako teškim problemom, a nadam se da se to nikada neće dogoditi, imat će ovu knjigu i moći će sam iznijeti zaključke i donijeti odluke – poručila je autorica Martina Dalić nakon predstavljanja njezine knjige “Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma”.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari