Pratite nas

Komentar

Predstojeći predsjednički izbori mogli bi biti zapamćeni po najvećoj izbornoj krađi ikad zabilježenoj u Hrvatskoj!

Objavljeno

na

Do dana izbora je ostao tek nepun mjesec dana, a liste birača i dalje ostaju bijela mrlja! Nepoznato je stvarno stanje na istima! Na sva upozorenja i zahtjeve vladajućima, da se javnosti i Saboru predoči stvarni broj punoljetnih glasača., ostaju glas vapijućega u pustinji!

Kandidati-predsjednički-izbori-2014-kamenjar

[dropcap color=”#dd3333″ font=”0″]D[/dropcap]rugu Arseniju Bauku ni na kraj pameti ne dolazi da to učini, kako se sve glasnije i učestalije od njega zahtijevaju HDZ-ovi a i drugi opozicijski zastupnici i pojedine nevladine udruge, kao na primjer UiO inicijativa Željke Markić! Stanje je tu postalo alarmantno i već su o tome obavješteni i neki inozemni (europski čimbenici) jer tu očito postoji zla namjera, da se taj nepostojeći dio birača iskoristi za pobjedu Ive josipovića na predsjedničkim, a zatim i Kukuriku koalicije na parlamentarnim izborima!

Isto tako pozvani su i strani promatrači, koji će nadgledati biračka mjesta i bilježiti nepravilnosti, ako do njih dođe! Ali do prijevare sasvim sigurno neće doći u tim glasačkim kutijama jer je to previše rizično, negoli će po svoj prilici do toga doći u nekim drugim”kutijama” a to su računala kojima se zbrajaju svi pristigli glasovi! Po uvjerenju nekih, su ti nepostojeći birači ili glasači već davno uneseni u programe računala i samo se poslije pripisuju oni stvarni glasovi dobijeni na izbornim mjestima!

Tako bi recimo brojenje glasova za Josipovića moglo početi ovako 500.001 pa nadalje…

To je kako vidimo više od 10-12% svih birača koji su već “glasali” za njega i to se potpuno slaže s anketama Crobarometra i Ipsos pulsa, koji Josipoviću pripisuju upravo toliko glasova više negoli ih dobivaju drugi preddsjednički kandidati! Znači sve je usklađeno i tim anketama se Hrvatski državljani ” prepariraju” i psihološko pripravljaju za Josipovićevu prijevaru,s kojom namjerava pobjediti svoje protivnike! A i njihovo ponašanje u javnosti je u skladu s time! Hrvatskoj čine užasne stvari, uništavaju je i sramote i smiju nam se u obraz jer su sigurni u svoju pobjedu! Opozicija tj HDZ bi u okvirima preizborne promidžbe morala više učiniti, da se to izbjegne, jer poslije izbora će to biti teže! Moguće je i nakon izbora tražiti ponovno prebrojavanje svih glasova, ali izborno povjerenstvo, kjemu je na čelu prekaljeni crveni kadar kao ovaj sudac Hrvatin će to teško dopustiti!

Eto u što se pretvara samostojna Hrvatska!

Po zasluzi Josipovića & co, postaje “ružno pače” Europe, i nekakav pandan Sjevernoj Koreji na europskom tlu! Ali ipak postoji tračak nade, da im to ovaj put neće uspjeti i molimo svi, da im ti zli planovi padnu u vodu! Ali sama molitva treba biti potkrijepljena izlaskom što većeg broja domoljubnih birača na izbore, kako im uz božju pomoć, malo poremetili te njihove zle nade!

Komentar: I.G.

Zahvaljujemo čitateljici

Kamenjar.com

facebook komentari

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marijan Knezović: U Hrvatskoj se svašta može! Samo ako si ljevičar!

Objavljeno

na

Objavio

U Hrvatskoj možeš biti demokrat i borac za ljudska prava. Ali samo ako si u prošlom režimu bio totalitarist i gazio ljudska prava. Ostalima nije dozvoljeno kititi se demokracijom i ljudskim pravima.

U Hrvatskoj možeš biti tolerantan, ali samo ako si u prošlom režimu slao ljude u zatvor zbog vica ili pjesme. Ostalima nije dozvoljeno da se povezuju s tolerancijom.

U Hrvatskoj možeš biti moderan i zazivati tisuće izbjeglica, tolerirati njihovu vjeru i sve devijacije te vjere, ali samo ako u isto vrijeme pokušavaš deratizirati javnost od katolika i katoličke vjere. To jednostavno nije moderno. Isus očito za Europu nije više trend, ali Muhammed jest.

U Hrvatskoj se možeš borit za prava homoseksualaca, ali samo ako u isto vrijeme hodaš s Titovim transparentom. Da. Onog Tita koji je homoseksualce proganjao, zatvarao i ubijao.
U Hrvatskoj možeš biti aktivist za prava činčila, bogomoljki i roda kao sto su Klepetan i ekipa. Ali samo ako u isto vrijeme zagovaraš sjeckanje djeteta u majčinoj utrobi.

U Hrvatskoj možeš bez problema studentima predavati o slobodnom tržištu i slobodi. Ali samo ako si do jučer propovijedao o socijalizmu i marksizmu.
U Hrvatskoj se uistinu može bit i priznat i medijski popraćen redatelj. Ali ipak, uvjet je da u vašim predstavama prikažete Isusa Krista kako siluje muslimanku.

U Hrvatskoj možeš biti osoba koja je relevantna za komentiranje žrtve Vukovara po dokumentarnim filmovima. Ali samo ako si taj Vukovar osobno granatirao.

U Hrvatskoj možeš svaki dan pljuvat po Hrvatima iz BiH. Ali samo dok zastupaš stav da su svi ljudi jednaki i da ne treba raditi razlike među ljudima.
Svašta se u Hrvatskoj može. Samo je potrebno u CV-u naglasiti da si ljevičar ili još bolje – da ti se nazadna i licemjerna desnica gadi.

P.S. Isto vrijedi i za Bosnu i Hercegovinu.

Marijan Knezović

facebook komentari

Nastavi čitati

Komentar

Predsjednica: Razočarana sam radom Povjerenstva za Agrokor

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović poručila je da je razočarana radom Povjerenstva za Agrokor te da vjeruje kako će ono prestati s radom, sukladno Zakonu, sad kad je optužnica protiv Ivice Todorića i ostalih u aferi Agrokor i pravomoćna.

“Činjenica jest da podizanjem ove pravomoćne optužnice, po Zakonu prestaje rad Povjerenstva. Upozoravala sam na to da se zakon može i promijeniti i na samom je Saboru da donese odluke u tom smislu”, poručila je Predsjednica.

Grabar Kitarović, međutim, naglašava kako je uvijek podržavala rad svih državnih institucija, javlja dnevnik.hr

“Ono što želim istaknuti i što sam isticala od samog početka jest da podržavam rad svih državnih institucija da se rasvijetli stanje u Agrokoru – kako i zašto smo se našli u situaciji u kojoj se danas nalazimo, da se utvrdi odgovornost, krivnja”, dodala je.

Predsjednica smatra kako bi se iz sveg toga morala izvući i lekcija, s ciljem da se takve stvari više ne ponavljaju.

“Prije svega tu je riječ o pravosudnom procesu, dakle očekujemo da pravosuđe odigra primarnu ulogu, međutim Sabor i sam može postaviti određene parametre. Ovo je možda bila i dobra naučena lekcija, da se ubuduće izbjegnu ovakve situacije. Međutim, za to treba davati i zakonska rješenja i zakonske prijedloge. Upravo se to očekuje od zakonodavnog tijela kao što je Hrvatski sabor”, smatra Predsjednica Grabar-Kitarović.

Na kraju je istaknula kako je očekivala više odgovora od Povjerenstva.

“Isto tako bi htjela reći da me dosadašnji rad Povjerenstva razočarao, jer sam očekivala da će dati više odgovora. Očekivala sam da će biti ozbiljniji, da će biti manje politiziranja i držim da rad jednog takvog povjerenstva, ako će se nastaviti, mora biti usmjeren prije svega na usmjeravanje istine o Agrokoru, a ne na politiziranje, na prebacivanje krivnje i slično. Dakle svi želimo znati što se događalo i svi želimo da u konačnici, oni koji su odgovorni za to i odgovaraju”, zaključila je na kraju Predsjednica.

Grabar-Kitarović je komentirala i velik posao i nabavu novog borbenog zrakoplova.

“Priželjkujem onoga tko će dati najbolji paket za Hrvatsku. Naravno, prvo je pitanje cijena, jer Hrvatska si ne može priuštiti nekakve basnoslovne iznose, ali u pitanju su i strateški odosi i sve ono drugo što nude potenacijalni prodavatelji i kao ulagači, dakle, ulaganje u Hrvatsku.

Ministarstvo obrane nam je prezentiralo sve ponude koje smo dobili, međutim, o njima će se očitovati stručno Povjerenstvo koje je imenovalo Ministarstvo, a onda će odluka proći razne procedure na razini države kako bi se izbjegli bilo kakvi dojmovi da se pogodovalo bilo kome. Uvjerena sam da će se donijeti najbolja moguća odluka u interesu hrvatske javnosti”, istaknula je.

Kolinda Grabar-Kitarović očekuje oslobađajuću presudu za hrvatske uznike u Haagu

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari