Connect with us

Komentar

Predstojeći predsjednički izbori mogli bi biti zapamćeni po najvećoj izbornoj krađi ikad zabilježenoj u Hrvatskoj!

Objavljeno

-

Do dana izbora je ostao tek nepun mjesec dana, a liste birača i dalje ostaju bijela mrlja! Nepoznato je stvarno stanje na istima! Na sva upozorenja i zahtjeve vladajućima, da se javnosti i Saboru predoči stvarni broj punoljetnih glasača., ostaju glas vapijućega u pustinji!

Kandidati-predsjednički-izbori-2014-kamenjar

[dropcap color=”#dd3333″ font=”0″]D[/dropcap]rugu Arseniju Bauku ni na kraj pameti ne dolazi da to učini, kako se sve glasnije i učestalije od njega zahtijevaju HDZ-ovi a i drugi opozicijski zastupnici i pojedine nevladine udruge, kao na primjer UiO inicijativa Željke Markić! Stanje je tu postalo alarmantno i već su o tome obavješteni i neki inozemni (europski čimbenici) jer tu očito postoji zla namjera, da se taj nepostojeći dio birača iskoristi za pobjedu Ive josipovića na predsjedničkim, a zatim i Kukuriku koalicije na parlamentarnim izborima!

Isto tako pozvani su i strani promatrači, koji će nadgledati biračka mjesta i bilježiti nepravilnosti, ako do njih dođe! Ali do prijevare sasvim sigurno neće doći u tim glasačkim kutijama jer je to previše rizično, negoli će po svoj prilici do toga doći u nekim drugim”kutijama” a to su računala kojima se zbrajaju svi pristigli glasovi! Po uvjerenju nekih, su ti nepostojeći birači ili glasači već davno uneseni u programe računala i samo se poslije pripisuju oni stvarni glasovi dobijeni na izbornim mjestima!

Tako bi recimo brojenje glasova za Josipovića moglo početi ovako 500.001 pa nadalje…

To je kako vidimo više od 10-12% svih birača koji su već “glasali” za njega i to se potpuno slaže s anketama Crobarometra i Ipsos pulsa, koji Josipoviću pripisuju upravo toliko glasova više negoli ih dobivaju drugi preddsjednički kandidati! Znači sve je usklađeno i tim anketama se Hrvatski državljani ” prepariraju” i psihološko pripravljaju za Josipovićevu prijevaru,s kojom namjerava pobjediti svoje protivnike! A i njihovo ponašanje u javnosti je u skladu s time! Hrvatskoj čine užasne stvari, uništavaju je i sramote i smiju nam se u obraz jer su sigurni u svoju pobjedu! Opozicija tj HDZ bi u okvirima preizborne promidžbe morala više učiniti, da se to izbjegne, jer poslije izbora će to biti teže! Moguće je i nakon izbora tražiti ponovno prebrojavanje svih glasova, ali izborno povjerenstvo, kjemu je na čelu prekaljeni crveni kadar kao ovaj sudac Hrvatin će to teško dopustiti!

Eto u što se pretvara samostojna Hrvatska!

Po zasluzi Josipovića & co, postaje “ružno pače” Europe, i nekakav pandan Sjevernoj Koreji na europskom tlu! Ali ipak postoji tračak nade, da im to ovaj put neće uspjeti i molimo svi, da im ti zli planovi padnu u vodu! Ali sama molitva treba biti potkrijepljena izlaskom što većeg broja domoljubnih birača na izbore, kako im uz božju pomoć, malo poremetili te njihove zle nade!

Komentar: I.G.

Zahvaljujemo čitateljici

Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari