Connect with us

Naši u svijetu

Predstojnik Državnog ureda za Hrvate izvan RH čestitao Dan pobjede

Objavljeno

on

Predstojnik Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas uputio je čestitku u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja.

“Dan pobjede i domovinske zahvalnosti u nama budi najdublji osjećaj ponosa na sve što smo zajednički postigli te nam je istovremeno snažan poticaj za ustrajnost i predanost u odgovornoj i časnoj zadaći služenja našoj dragoj Domovini.

Svakoga dana, a posebno svečano na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja, zahvaljujemo na hrabrosti i odvažnosti hrvatskim braniteljima te poseban pijetet izražavamo poginulima i nestalima u Domovinskom ratu.

Osnaženi zahvalnošću i ljubavlju prema našoj domovini Hrvatskoj, sa željom da i nadalje značajno doprinosimo očuvanju hrvatskih vrijednosti i jačanju zajedništva iseljene i domovinske Hrvatske, u ime Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i svoje osobno, čestitam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja”, stoji u čestitci.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR