Connect with us

Kronika

Premijera: Frenkiejev duhoviti spot za pjesmu “Dinamit”

Objavljeno

-

Bh. reper Frenkie predstavio je spot za pjesmu “Dinamit” u okviru emisije MTV Premijera. Istovremeno i popularni Gibonni predstavio je svoju pjesmu “Hey Crow”.

Frenkie je predstavio duhoviti videospot za pesmu “Dinamit” sa aktualnog albuma “Troyanac”, kojim najavljuje veselo funky leto.

Opuštena atmosfera pjesme okupila je nekoliko najbližih Frenkijevih prijatelja u Tuzli gde su, kroz zabavu, napravili simpatičan ljetni videohit. Spot je realizirala ekipa Novagenus, s kojom je Frenkie surađivao i na spotovima za pjesme “Gori” i “Situacije”, također sa albuma “Troyanac”.

“Odlučio sam se za pjesmu “Dinamit” jer se radi o jednoj od meni dražih pjesama s albuma i mislim da je idealna za ljeto, sunce, kupanje, ali i festivale koji slijede”, kazao je Frenkie za MTV Adria.

I jedan od omiljenih i najcjenjenijih kantautora na ovim prostorima – Gibonni spremio je iznenađenje za svoje mnogobrojne fanove. Snimio je spot za pjesmu “Hey Crow”, kojom najavljuje svoj dugo iščekivani album “20th Century Man”.

Gibonni je album “20th Century Man” snimao tijekom prošle godine u londonskom studiju Abbey Road, a riječ je o njegovom prvom albumu na engleskom jeziku, namjenjenom europskom tržištu.

klix.ba

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari