Pratite nas

Kronika

Preminuo bivši agent Udbe dr. Ante Barišić

Objavljeno

na

Profesor Ante Barišić, bivši djelatnik Udbe i profesor na Fakultetu političkih znanosti, preminuo je u Zagrebu, potvrđeno je Maxportalu.

Da je njihov profesor preminuo potvrdili su i s Fakulteta političkih znanosti:

“Profesor se za Uskrsne blagdane nitkome nije javljao tri dana, a kako nije odgovarao na telefonske pozive njegov brat posumnjao je  da mu nije dobro, pozvao je policiju,

U ponedjeljak su provalili u njegov stan i našli ga mrtvog. Čekamo nalaze obdukcije koja će pokazati uzroke smrti”,  kazano je Maxportalu s fakuteta

Osim što je imao šećer nije poznato da je Barišić bolovao od neke teške bolesti.

Što vi mislite o ovoj temi?

Kronika

Hrvatski generali na grobu Kate Šoljić

Objavljeno

na

Predstavnici Hrvatskog generalskog zbora, predvođeni Ljubom Ćesićem Rojsom i Marinkom Krešićem, posjetili su Grad junaka – Vukovar te na taj način odali dužno poštovanje nevinim hrvatskim žrtvama stradalim tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.

Susreli smo se i s članovima obitelji poginulih hrvatskih branitelja. Oni, baš kao ni mi, ne mogu zaboraviti strahote kroz koje smo prošli. Najteže je majkama koje još uvijek traže svoje najmilije – rekao je Ljubo Ćesić Rojs te dodao da im je bilo najteže prigodom posjeta Ovčari, ali i na grobu Kate Šoljić, koja je u ovome ratu izgubila četiri sina.

Majka Kata je simbol stradanja žena u Domovinskome ratu, stoga su hrvatski generali i ovom prigodom podržali ideju UHBDR91. da se Majci Hrabrost, kako su je zvali, u Vukovaru podigne spomenik, ali i da se po njezinom imenu nazove neka ulica ili trg.

Mladen Pavković

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Kronika

U Borovu selu oskvrnavljen spomenik stradalim redarstvenicima!?

Objavljeno

na

Objavio

Ovo je jutrošnja fotografija, spomen obilježja pobijenih hrvatskih redarstvenika u Borovu selu. Hrabri „građani” pokazali su pod okriljem noći što misle o žrtvi hrvatskog naroda i pruženoj ruci suživota.

Očekujemo da se policija i ministar Božinović, očituju o ovom sramotnom činu.

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari