Connect with us

U potrazi za Istinom

Premještali su dječakovo tijelo za što bolju fotografiju

Objavljeno

on

Portal Sloboda.hr je već pisao o bešćutnoj medijskoj manipulaciji i iskorištavanju velike tragedije jedne kurdske obitelji gdje je fotografija mrtvog tijela 3-godišnjeg Aylana postala sredstvo za “batinanje” Europljana i izazivanje osjećaja odgovornosti i krivnje za smrt ovog malog dječaka.

[ad id=”68099″]

No, u javnosti se jučer pojavila fotografija koja je razotkrila svu zlobu i bešćutnost novinarskih lešinara koji po zadatku čine sve kako bi europska javnost naivno dala zeleno svjetlo za ulazak svih tzv. izbjeglica iz zemalja Bliskog istoka i Afrike.

Naime, fotografija koja se pojavila u javnosti očito i nedvosmisleno pokazuje da je tijelo stradalog dječaka bilo premještano u svrhu postizanja bolje pozicije za fotografiranje tako da fotografija izgleda što potresnije i da se u ljudima pobude osjećaji empatije prema svim tzv. izbjeglicama.

Na prvoj slici dijete je isplivalo između 2 kamena, okrenuto leđima prema moru. I dalje potresno, ali ne dovoljno za masovno slanje u javnost.

novinari-lesinari2

Na drugoj slici, mrtvo dijete premješteno je na čistinu, okrenuto trbuhom prema moru te mu je glava zarivena u pijesak. Napokon dovoljno potresno za plasiranje fotografije u sve svjetske medije, uključujući i gotovo sve hrvatske režimske medije koji se ustrajno bore za invaziju ilegalne imigracije u Europu.

novinari-lesinari3

Dragi Hrvati, ovaj primjer nam dokazuje o kakvim se razmjerima manipulacije radi kada je u pitanju imigrantska kriza koja ovih dana pogađa naš kontinent. Možemo s razlogom sumnjati, pa i tvrditi, da se u cijeloj pozadini ove krize, te općenito čitave situacije na Bliskom istoku, nalazi određeni plan zapadnih sila za manipulaciju narodima, kako onih bliskoistočnih tako i naših europskih. Hoće li to biti samo destabilizacija europskog društva kroz međurasne nemire kojima ćemo se baviti u 21. stoljeću ili će to pak biti novi rat, ne možemo znati.

No, jedno je sigurno. Kada su režimski mediji toliko jedinstveni i uporni u promoviranju nečega, te su pritom spremni na najgore metode manipulacije poput ove, onda znamo da im ne smijemo vjerovati NI SLOVA. Upravo su medijski lešinari glavni krivci za smrt malog Aylana jer su svojim lažima i manipulacijama među bliskoistočnim narodima stvorili atmosferu opće invazije iz svojih domovina u Europu koja “jedva čeka” da ih primi.

Sloboda.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari