Connect with us

Vijesti

Pretučen profesor Josip Milić

Objavljeno

on

Dvije nepoznate osobe palicama su pretukle Josipa Milića profesora logike i filozofije, te predsjednika Unije nezavisnih sindikata Federacije BiH.

Do napada je došlo u petak oko 14 sati ispred Gimnazije fra Grge Martića u Mostaru.

Prije fizičkog napada, profesor Milić je ispred škole našao svoje vozilo s probušenom gumom, najvjerojatnije nožem, što je prijavio policiji.

Pripadnici PU Mostar su ubrzo izašli i uradili uviđaj na osobnom vozilu VW Golf Plus nakon čega su otišli. Odmah po odlasku policije, Josip Milić je fizički napadnut i pretučen palicama, što nam je u telefonskom razgovoru potvrdio i njegov brat Petar Milić.

Prema njegovim riječima, brat mu je napadnut na ulazu u školu, od strane dvije mlađe osobe koje su ga palicama napale s leđa da bi nakon napada pobjegle preko školske ograde.

Ubrzo je ponovno došla i policija, ovaj put u većem broju.

Napadnuti profesor je vozilom Hitne pomoći prevezen na Odjel CUM KB Mostar.

Podsjetimo kako je nakon nedavnih nasilnih prosvjeda u Mostaru policija privela Josipa Milića pod sumnjom da je sudjelovao u prosvjedima koji su rezultirali paljenjem šest zgrada Vlade HNŽ-a, Skupštine HNŽ-a, Grada Mostara i političkih stranaka.

Nakon privođenja, Sindikati su održali konferenciju za novinare na kojoj je Josip Milić oštro napao HDZ i vlasti u HNŽ-u.

bljesak.ba

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement

Komentari