Connect with us

Reagiranja

Policijsko izvješće: Pretučeni mladić prvi je započeo fizički sukob

Objavljeno

on

Tučnjava u kafiću Park u Okučanima u noći s petka na subotu, zbog koje je u javnosti istupio Jovan Matijević (22) iz okolice Pakraca uvjeren da je pretučen zato što je Srbin, najobičnija je tučnjava i nema potpis zločina iz mržnje. Svi sudionici okršaja, pa i sam Jovan, zaradili su optužne prijedloge zbog narušavanja javnog reda i mira – zaključili su djelatnici PU požeško-slavonske nakon provedenog kriminalističkog istraživanja.

[ad id=”68099″]

Prema policijskom izvješću, djelatnici PU brodsko-posavske obavili su razgovor sa svjedocima i sudionicima nemilog događaja koji se zbio u jednom okučanskom lokalu. Kako izvještavaju do narušavanja javnog reda i mira došlo je u noći s petka na subotu oko ponoći. Nakon što je 22-godišnji mladić, s područja općine Lipik, uplatio dvije pjesme na glazbenom aparatu prišao mu je 28-godišnjak, koji je prije toga sjedio u lokalu sa još četiri muške osobe u dobi od 16 do 42 godine, te je zatražio od 22-godišnjaka da više ne pušta takve pjesme. U tom trenutku između dvojice mladića došlo je, kako navode u policji, prvo do verbalnog sukoba a potom i do fizičkog.. Suprotno tvrdnjama Jovana Matijevića, koje je u svom iskazu dao za dio medija, prema policijskom izvješću on je prvi odgurno 28 godišnjaka, a potom ga i udario, zbog čega mu je ovaj udaraca i uzvratio.

‘U sukob su se potom umiješali i ostali koji su sjedili za stolom s 28-godišnjakom, svi s područja Okučani. Kako bi pokušao zaustaviti sukob umiješao se i 23-godišnjak s područja općine Lipik koji je u lokal došao zajedno s 22-godišnjakom, a kojeg su potom fizički napali dvojica iz skupine s područja Okučani te ga izgurali iz ugostiteljskog objekta na ulicu. Policija zbog prekršaja narušavanja javnog reda i mira podnosi optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Novoj Gradiški protiv 22-godišnjaka s područja općine Lipik i petorice muških osoba u dobi od 16, 28, 31, 36 i 42 godine s područja Okučana’, stoji u priopćenju PU brodsko-posavske.

Podijeli članak s prijateljima

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari