Connect with us

Herceg Bosna

Prijave za obaranje svjetskog rekorda na Kupresu produljene do 20. srpnja

Objavljeno

-

Prijave za sudjelovanje u obaranju svjetskog rekorda u najvećem broju ljudi istoga imena na jednome mjestu – Ivana na Kupresu – produljene su do 20. srpnja zbog velikog interesa.

Za sudjelovanje u pokušaju obaranju rekorda, osobe koje se zovu Ivan mogu se prijaviti na http://1000ivana.com/ te uživati u cjelodnevnom programu zajedno sa svojim obiteljima, priopćili su organizatori.

Najvećim okupljanjem Ivana cilj je promovirati obiteljske i duhovne vrijednosti te obilježiti obiteljsku nedjelju 30. srpnja misom u crkvi Sv. Obitelji, koju krasi osam zvona darovanih od osam srednjoeuropskih zemalja povodom Katoličkog dana održanog 2005. godine.

Povijesni trenutak s najviše Ivana na svijetu okupljenih u jednom trenu ovjekovječit će se povijesnom fotografijom svih sudionika, nizom kulturno zabavnih sadržaja i brojnim koncertima najpopularnijih glazbenika te koncertom Marka Perkovića Thompsona, iz čije je poznate pjesme “Vratit će se Ivan s 1000 momaka” proizašla ideja za ovo događanje kojim se promoviraju vrijednosti kupreške zajednice, ljepota kupreškog kraja i bogatstva kupreške tradicije i kulture, navodi se u priopćenju.

Kuprešaci najavljuju ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas