Pratite nas

Komentar

Primitivizam profesora na Filozofskom fakultetu Dr. sc. Mate Kapovića

Objavljeno

na

Mate Kapović, predsjednik ultraljevičarske i neokomunističke Radničke fronte, šokirao je hrvatsku javnost svojim najnovijim primitivnim ispadom.

[ad id=”68099″]

Naime, na dan 70. obljetnice Bleiburške tragedije Kapović je na svom Facebook profilu Hrvatima poručio: “Isprike na rječniku, ali serem vam se na Bleiburg…”

Ovim primitivlukom rigidni ekstremist Mate Kapović još je jednom dokazao da je njegov mentalni sklop zarobljen daleko u prošlosti, u onom vremenu kada je ovakav primitivan način izražavanja bio sasvim normalan.

KapovićZbog ovakvih riječi u civiliziranim zemljama Kapović bi istog trena “letio” s mjesta profesora na Filozofskom fakultetu. No, s obzirom na vlast koja je danas u Hrvatskoj i s kojom je Kapović do kraja “slizan”, u Hrvatskoj ćemo za taj trenutak morati još malo pričekati.

Bilo bi zanimljivo vidjeti sudbinu nekog od sveučilišnih profesora kako izjavljuje “Serem vam se na Jasenovac”. Ne sumnjamo da bi taj profesor ne samo “letio” s fakulteta, već bi se isti zasigurno našao na naslovnicama svih režimskih medija koji trenutno miliju i glade vladinog “lajućeg psa” Matu Kapovića, piše Sloboda.hr

Također, ne moramo ni spominjati da se u Njemačkoj za riječi “Serem vam se na Auschwitz” ekspresno završava na višegodišnjoj robiji.

Sloboda.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Komentar

Marko Ljubić: Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije…

Objavljeno

na

Objavio

Ivo Goldstein i dalje jaše na svom znanstvenom Šarcu, rujno vino pije. Pola pije, pola Šarcu daje.

Osvrćući se na predstojeću komemoraciju u Jasenovcu, a nakon javne promocije nevjerojatne izmišljotine tzv.drobilice kostiju, Goldstein tvrdi da je u Hrvatskoj nakon izbacivanja Titove biste gotovo završena ustašizacija, a pita se kakvo smo mi to društvo koje se ne može dogovoriti oko temeljnih činjenica? Njemu je činjenica – drobilica!

Pravo je pitanje – kakvo smo mi to društvo kada takvi kao on presudno utječu na formiranje svijesti i normativa, kada takve kao on financira država i štiti njihovo višegodišnje agresivno opravdavanje zločina protiv hrvatskog naroda, posve otvoreno zagovarajući povijesno pravo pobjednika rata na odmazdu nad poraženima?

Uz to, ključno je pitanje danas u Hrvatskoj – smije li hrvatski narod dopuštati da se Goldstein i slični i nakon uspostave samostalne Hrvatske osjećaju i ponašaju kao pobjednici? Od odgovora na ovo pitanje ovisi u velikoj mjeri budućnost hrvatskog naroda, komentirao je novinar i kolumnist Projekta Velebit, Marko Ljubić

 

Ivo Goldstein očito mnogo čita, a nažalost malo razumije

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Komentar

Beljak objasnio zašto je izbrisao tvit o Srbiji i Vučiću

Objavljeno

na

Objavio

Predsjednik HSS-Krešo Beljak kazao je kako je mislio da je situacija s prosvjedima mnogo drugačija

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak podignuo je u nedjelju prašinu na Twitteru objavom potpore prosvjedu u Beogradu. ‘Gazite bandu!!! I mi ćemo uskoro, nadam se, ove skrivene Vučićeve saveznike u Zagrebu i Hrvatskoj!!’, napisao je. Zbog čega je objavu ubrzo obrisao objasnio je u emisiji Hrvatskog radija ‘Oporbeni zarez’.

‘Ja sam u biti mislio da je situacija sasvim drugačija nego što sam vrlo brzo shvatio da je. Dakle, Vučić je netko za koga ja mislim da ne može biti partner Hrvatskoj, tako da sam u jednom trenutku pomislio da se doista radi o pravoj, liberalnoj građanskoj opoziciji. No, kad sam vidio da su s druge strane još gori ultranacionalisti i, usput, saveznici s nekim našim sličnim strankama, vrlo brzo sam se predomislio’, rekao je Beljak.

 

Beljak u elementu: ‘Gazite bandu! I mi ćemo uskoro’

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari