Connect with us

Reagiranja

PRIOPĆENJE MUP-a: Dio navijača sprema prekid utakmice

Objavljeno

on

vlaho orepić

Ministarstvo unutarnjih poslova je objavilo kako policija raspolaže informacijama da dio navijača planira prekinuti utakmicu između Hrvatske i Španjolske, koja se večeras igra u Bordeauxu u 21 sat.

 [ad id=”93788″]

Kako napominju, sprema se sličan scenarij kao i na utakmici s Češkom prošlog petka – baklje, utrčavanje u teren i isticanje neprimjerenih simbola.

“Povodom brojnih upita medija o mogućim izgredima na večerašnjoj utakmici EURA 2016. Hrvatska-Španjolska donosimo nekoliko informacija: Vezano za današnju utakmicu raspolažemo informacijama kako su i za večerašnju utakmicu planirani izgredi s ciljem prekida utakmice u vidu uporabe pirotehničkih sredstava na stadionu, utrčavanja na teren te isticanja raznoraznih neprimjernih simbola.

Sve prikupljene informacije promptno su dostavljene francuskoj policiji. Također, Ministarstvo unutarnjih poslova RH uputilo je sinoć dodatna četiri policijska službenika kao ispomoć francuskoj policiji”, priopćila je policija.

Hrvatski nogometni savez dobio je kaznu zbog divljanja u iznosu od 100 tisuća eura što se činilo dosta blago jer se spekuliralo da će Uefa Vatrenima oduzeti bodove ili ih izbaciti s Eura. Ako bi se scenarij s Češkom ponovio i večeras, onda bi zaista moglo doći do navedenog.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari