Connect with us

Hrvatska

Priveden Ivica Lovrić, pretražili mu stan i ured. Krsnik: To je sve limunada

Objavljeno

on

Oko 11.30 sati djelatnici PN USKOK-a ispratili su pročelnika Ivicu Lovrića iz njegova stana u Sesvetama

Djelatnici PN USKOK-a priveli su Ivicu Lovrića, bliskog suradnika Milana Bandića i pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.

Oko 11 i 30 sati djelatnici PN USKOK-a ispratili su pročelnika Ivicu Lovrića iz njegova stana u Sesvetama. Iako su iz stana iznijeli tek par stvari Ivica Lovrić samo je pozdravio okupljene novinare ne želeći komentirati zbog čega su mu pretresali stan. Uz njega je bio prisutan i odvjetnik Krsnik koji također nije želio otkriti koji su razlozi privođenja Ivice Lovrića. – Slabo stoje tamo, to je sve limunada – bilo je jedino što je prokomentirao odvjetnik Krsnik. Oko 12 sati Lovrić je u pratnji PN USKOK-a  ušao na bočni ulaz u Gradski ured za obrazovanje kulturu i sport.

Istražitelji su u prijepodnevnim satima pretraživali prostorije ureda u Ilici te njegova stana. Kako smo doznali, policija je također kako bi pretražila prostorije upala i u Cibonu.

Ivan Lovrić našao se na meti istražitelja zbog odnosa koje je grad imao s Cibonom. Cibona je gradu na ime dugova dala poslovne prostore, a sada se istražuju te transakcije.

Uz to, prije sanacije imala je dug od 100 milijuna kuna što je također predmet interesa istražitelja. Neslužbeno se doznaje da istražitelje zanima i transfer Daria Sarića iz Zagreba u Cibonu za što je Josip Klemm, vlasnik zaštitarske tvrtke, dao novac, konkretnije 4 milijuna kuna.

Josip Klemm rekao je da njega nitko od istražitelja ništa o transferu Daria Šarića nije pitao i da je taj transfer čist kao suza.

večernji list

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari