Connect with us

Komentar

Problem šutnje hrvatske političke elite u BIH Hrvate će skupo koštati?

Objavljeno

on

Foto: AFP

Svojedobno je Komšić izjavio da je ABIH jedina u BIH branila antifašističke tekovine.

Nije bilo reakcije iz HNS-a niti HDZBIH. Plaćeni su da brane simboličke punkotve za naš narod. Nisu ih branili. Hrvatska šutnja im se činila kao bolji odgovor. Ignoriranje Komšića.

Potom je bila još jedna u nizu javnih divinizacija lika i djela Rasima Delića, piše poskok.info

Nije bilo reakcije iz HNS-a niti HDZBIH.

Slično se dogodilo s izjavama o Sakibu Mahmuljinu. Trebalo je par dana da se dočeka osuda veličanja tog čovjeka.

Džaferovićeva izjava o tome kako Armija BIH koja je radila neke od najužasnijih zločina nad građanima BIH, zbog kojih je svojedobno napisana i optužnica samom vođi tzv. “Prostora Džihada” Aliji Izetbegoviću, najgrublje je kršenje Inzkovog zakona , koje se ne smije, niti  može ignorirati. Naš pobijeni narod, naš iseljeni narod, naša granatama raznešena djeca, naši vojnici kojima su ritualno Džaferovi naturalizirani sugrađani sjekli glave, zaslužuju minimum minimuma hrabrosti od hrvatske političke elite. Ako će ta elita i dalje nastaviti šutjeti vrijeme im je sjeći političke karijere. Naprosto ta šutnja predstavlja novi tupi udarac u potiljak, svakom članu obitelji pobijenog, svakoj majci koja je gledala kako joj raznose dijete, ili ga odvode u logor. U Jablanici recimo. Ili u Hadžićima.

Nadamo se da iz HNS-a i HDZBIH nema priopćenja iz razloga jer njihovi pravni timovi sastavljaju optužni prijedlog protiv Džaferovića.Inače bi ispalo da mi njih plaćamo da ne rade ništa. Odnosno da šute i u ovako eksplicitnim situacijama. Radi svojih karijera, nadajući se da baš nitko tu kukavičku šutnju primjetiti neće.

Što naravno nije istina. Jel tako?

Na skandaloznu Džaferovićevu izjavu kako su zločini na tlu Prostora Džihada bili tek pojedinačni hirevi, nikako djela zapovjedne strukture ABIH, od hrvatskih političara reagirali su tek Mario Karamatić i Ilija Cvitanović. Je li moguće da će ostati samo na njima dvojici?

poskok.info

Karamatić bez milosti osuo po tzv. ARBiH i Šefiku Džaferoviću!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR