Trebalo je proći punih 27 godina da se žrtvama jugoslavenskog komunizma poklone predsjednici dviju država

2

MARIBOR, TEZNO, 27.10.2016. – Jučer smo se oprostili od prvih 796 žrtava strašnog zločina Titovih partizana u Hudoj jami…

Komemoracija je bila dostojanstvena i na najvišoj razini, iako držim da je slovenski državni protokol mogao dopustiti našim ljudima da na groblje uđu sa hrvatskim zastavama i da se netko iz Hrvatske obrati tisućama okupljenih i na našem jeziku…

U svakom slučaju – veliko hvala Janezu Janši koji je još 2008. godine donio odluku o otvaranju Barbarinog rova, kao i Romanu Leljaku, bez kojeg se za istinu o Hudoj jami ne bi znalo!

Trebalo je proći punih 27 godina da se žrtvama jugoslavenskog komunizma poklone predsjednici dviju država – Hrvatske i Slovenije – a to je ipak velika stvar.

facebook komentari

  • zvrk

    Ne samo da se predsjednici RH nisu poklonili žrtvama komunističkog zločina, nego su omogućili isplatu mirovina-nagrada KOMUNISTIČKIM KRVNICIMA za odrađeni komunističko partizanski zločin hrvatskim kunama i to cca 934.000.000 na godišnjoj razini.
    Ako tomu dodamo i onih 17.000.000 hrvatskih kuna na godišnjoj razini za ČETNIČKI STOŽER pri SPC, pa sve hrvatske milijune u obnovi partizansko-četničko-komunističkih spomenika, pa sve stotine tisuća hrvatskih kuna za obilježavanje i derneke tih partizansko-četničko-komunističkih krvnika, ispada da HRVATSKE VLADE , HRVATSKI PREDSJEDNICI u kontinuitetu FINANCIRAJU KRVNIKE HRVATSKIH ŽRTAVA hrvatskim kunama hrvatskog naroda.

  • sjena

    Najgore od svega ,što su “hrvatski đelati “plačani i tijeko svih zadnjih 25 godina !!