Connect with us

Gonjanje

Pročitajte najljepše ljubavno pismo svih vremena!

Objavljeno

on

Srcedrapajuća rođendanska čestitka Johhnyja Casha svojoj supruzi June proglašena je najljepšim ljubavnim pismom svih vremena.Jednostavno pismo u kojem ‘Čovjek u crnom’ govori svojoj dragoj “ti si predmet moje požude, moj jedini razlog na zemlji za postojanje” s razlogom se našlo na prvom mjestu.Napisano davne 1994. godine, pismo je iza sebe ostavilo i bilješke Johna Keatsa, Churchilla, Jimija Hendrixa te najvećih holivudskih ljubavnika Richarda Burtona i Liz Taylor.

U valentinovskoj anketi, country pjevač Johhny Cash je napisao pismo “najboljoj ženi koju je ikad sreo” za 65. rođendan:

62711_tko_ga_je_napisao_procitajte_najljepse_ljubavno_pismo_svih_vremena_1_800_499_85_c1
“Sretan rođendan, princezo. Starimo i navikavamo se jedno na drugo. Isto razmišljamo. Čitamo jedno drugom misli. Znamo što želimo bez ijednog postavljenog pitanja. Ponekad si malo idemo na živce. Ponekad možda i jedno drugo uzimamo zdravo za gotovo.
Ali ponekad, kao danas, razmišljam o svemu i postaje mi jasno koliko sam sretan što sam život proveo s najboljom ženom koju sam upoznao. Još uvijek me fasciniraš i inspiriraš.  Tvoj me utjecaj čini boljim. Ti si predmet mojih želja i glavni razlog zbog kojeg postojim. Jako te volim.Sretan rođendan, princezo,

John

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari