Connect with us

Najave

Prof. Milan Vrkljan u Budnici

Objavljeno

on

Gost Budnice u ponedjeljak, 21.lipnja u 20 sati na Osječkoj, u 20 i 05 na Mreži, Dalmaciji i Diadori TV, te u 21 sat na SBTV će biti nezavisni saborski zastupnik prof. Milan Vrkljan.

S obzirom da već mjesecima iz fokusa javnosti ne izlazi KBC ” Sestre milosrdnice” u Vinogradskoj, s obzirom na teške optužbe protiv bivšega rukovodstva klinike koje pratimo u javnosti, ali i u političkim institucijama, i s obzirom na sve nepodnošljivije financijsko stanje u zdravstvenom sustavu, rijetko je tko pozvan o svemu relevantno govoriti kao prof.dr.sc. Milan Vrkljan, koji je kompletan dosadašnji radni vijek proveo kao kliničar- znanstvenik na KBC ” Sestre milosrdnice”.

Vrkljan će govoriti uz ta pitanja i o ukupnom državno-političkom stanju u zemlji, o aktualnim pitanjima, o prijeporima Milanović-Plenković, o procesima na ljevici i desnici u Hrvatskoj, o stanju integracije pobunjenih Srba i o državnim politikama prema tzv. srpskom pitanju, te o Zagrebu i Hrvatskoj nakon lokalnih izbora. Budnica s prof. Vrkljanom u ponedjeljak na večer.

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari