Connect with us

Promotivni spot o Hrvatskoj osvojio prvo mjesto i dobio nagradu

Objavljeno

on

dalmacija 1Najboljim filmom u kategoriji kratkih promotivnih filmova i reklama u konkurenciji sa još 68 filmova iz cijelog svijeta proglašen je film redatelja Ivana Perića.

Promotivni film turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije, “The Heart Of Adriatic”, na prestižnom Baku International Tourism Film festivalu održanom u glavnome gradu Azerbajdžana, osvojio je prvo mjesto, Golden Award, za najbolji promotivni turistički film.

U jakoj konkurenciji 68 filmova iz cijeloga svijeta bili su i filmovi  iz Australije, Turske, Rusije, Slovenije, Azerbajdžana, Austrije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije, Italije, Latvije, Portugala, Danske, Finske, Grčke, Laosa, Bangladesha, Poljske, Ukrajine, Češke, a “The Heart Of Adriatic”, redatelja Ivana Perića, proglašen je najboljim  u kategoriji kratkih promotivnih filmova i reklama.

Film je napravljen u produkciji Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i tima Dream Division Production, a nagrada je velik uspjeh i priznanje radu turističke zajednice.

”The Heart of Adriatic” četvrti je promotivni video uradak TZ Splitsko-dalmatinske županije, predstavljen javnosti u studenome prošle godine, te neupitno jedan od najuspješnijih, s više od milijun pregleda na You tube kanalu.

Uz film ”The Heart of Adriatic”,  u Bakuu je u konkurenciji bilo još nekoliko filmova iz Hrvatske: o NP Brijuni, Marka Vrdoljaka, o Novigradu, Zorana Margetića te tri filma Ivana Perića nastalih u Dream Division produkciji, koju čine još Marko Kapitanović i Dragan Kovačević, film o Starogradskom polju, te film o Makarskoj.

mint.hr / Kamenjar.com

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari