Connect with us

Vijesti

Prosvjednici došli pred stan Alemke Markotić: ‘Krvoločno smo pozvonili na zvono’

Objavljeno

-

Nakon što su u četvrtak bili pred stanom ministra zdravstva Vilija Beroša, prosvjednici su večeras bili na adresi ravnateljice Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, Alemke Markotić.

I današnji prosvjed organiziran je preko Facebooka, a nakon njega, autor poziva na toj je društvenoj mreži objavio sljedeće:

“Obavljen je i drugi kućni posjet, večeras smo bili kod dr. Markotić. Odbili smo obavijestiti medije o mjestu i vremenu, a i njihovo društvo na akciji. Jer smo niskog IQ-a pa ne znamo cijeniti njihovu objektivnost i istinoljubivost.

Krvoločno smo pozvonili na zvono, želeći ju bioteroristički pitati da prokomentira mjere kojima se dobrim i poslušnim (ne)zaraznim građanima omogućava 15 minuta u posjeti svom bolesnom djetetu, a ludim antivakserima 0 minuta.

Nitko se nije javio pa smo zapijenjenih usta krenuli po ravnoj Zemlji do policijskog auta koji je parkiran ispred zgrade.

Pitali smo dečke u plavom jesu li tu kao zaštita Alemki Markotić od nas, razbijačke rulje? Odgovorili su potvrdno. Zatim smo ih pitali baca li se trenutno javni novac na policijsku stražu pred svim adresama stožeraša? Odgovorili su šutnjom. Pitali smo ih sjede li tu cijeli dan čekajući nas, antiznanstvene zombije koji širimo virus? Odgovorili su šutnjom.

Fun times…

Gdje ćemo sutra?

Capaku?

Božinoviću?

Opet Berošu?

Možda Plenkoviću?

Strepite svi od roditelja koji šeću ulicama i zvone na vrata naših vlastelina, buuuuuuu…”. prenosi N1.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas