Protiv Milorada Pupovca podnosim privatnu tužbu zbog klevete

  2

  U informativnoj emisiji HRT-a Dnevnik, emitiranom 27. srpnja 2014. godine, a prilikom izvještavanja o skupu u Srbu objavljen je govor Milorada Pupovca. U svom govoru Milorad Pupovac izjavljuje: Više će odjeknuti ovo dolje, što ječi u onoj rupi. To su naši mediji, demokratski i tolerantni koji jednako tretiraju i antifašizam i “fašizam„. Koji jednako tretiraju i one koji govore historijske istine i one koji žele iskriviti historijske istine.

  Zbog izjave Milorada Pupovca u Dnevniku HRT-a, da smo mi, koji smo jučer bili na demokratskom kontra skupu u Srbu „fašisti“, pokrećem privatnu tužbu za klevetu. Kao organizator kontra skupa u Srbu ne ću dopustiti Miloradu da me kleveće i proglašava fašistom. Jadno je i žalosno nazivati Hrvatske branitelje „fašistima“.

  Dragovoljac sam Domovinskog rata, Hrvatsku sam branio upravo od onih koji su jučer u Srbu veličali pokolje četnika nad nedužnim Hrvatskim narodom. Upravo su Miloradu oba brata Vojislav i Mladen bili u postrojbama zločinca kapetana Dragana. Danas ti koji su ubijali, razarali i pljačkali u Hrvatskoj sebe nazivaju antifašistima, a oni koji su branili Hrvatsku fašistima.Upravo su četnici u Srbu 1941. godine surađivali s fašističkom Italijom protiv Hrvata i Hrvatske. Nedopustivo je da danas u srcu Hrvatske vlast dozvoljava veličanje i proslave četničkih zločina nad Hrvatskim narodom. Zašto Državno odvjetništvo na ovu izjavu šuti, zašto policija šuti? Pa ovo je teška kleveta na cijeli Hrvatski narod! Poručujem Miloradu Pupovcu neka preko sudskih institucija dokaže da sam fašist!
  Bog i Hrvati !

  Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava

  facebook komentari

  • Bravo Dražen Kleminec! Samo naprijed!
   Znaš, ako ne znaš trebao bi znati, kako su prije, za vrijeme najvećg hrvatskog državotvornog slavlja razdragani Hrvati pjevali: NAPRIJED MORNARI S PLAVOG JADRANA, UZ VAS JE POGLAVNIK I CIJELA HRVATSKA!
   Sada će razdragani Hrvati pjevati: NAPRIJED DRAŽANE UZ VAS JE CIJELA HRVATSKA!

  • Alan B’Stard

   i treba ga tužit! Nego , čini mi se da ti je nekakav milovan odgovorio na temi o Miri Barešiću. Čini mi se da se lik ruga!?