Pratite nas

Satira

Protokol fašističkih mudraca

Objavljeno

na

Iz provjerenih izvora smo saznali da se na nepoznatom mjestu sastao odbor koji je razmatrao daljnje akcije oko prosvjeda fašitički potpomognutih skupina u nastojanju da se ukine pravo hrvatskim invalidama da protestiraju protiv nesposobnog minstra i njegovih prosrpskih teorija.

Sastanku su nazočili svi sudionici prošlog skupa, poseban delegat Vlade srpskog jedinstva, privatni mogući sponzor i predstavnik ministarstva financija republike koju treba okupirat.

Teme sastanka su bile:

– izvješće s prošlog mitinga
– usklađivanje fašističkih ciljeva i naprednih ideja pomoću PR agencija
– financijska kriza i njezin utjecaj na daljnje djelovanje
– pronalazak privatnih sponzora
– točka grozno

Pod točkom prvom je svim sudionicima pojedinačno dana prigoda da iz svoje perspektive opišu događaje. Svih šest sudionika je boravak na glavnom zagrebačkom trgu opisalo kao izrazito velik napor za duševno stanje pa je od predstavnika ministarstva financija zatražen dodatni budžet za postdemonstracijsku terapiju.

Pod točkom drugom je predstavnik marketninške agencije sudionicima predstavio najnoviju strategiju kojom bi se fašistički ciljevi i metode antiinvalidskih demonstracija uskladile s naprednim idejama. U tom pogledu je planirano šire narodno djelovanje preko umreženih medija. Predloženo je da se za savjetnike uzmu iskusni sturčnjaci na području fašističkih metoda u antifašističkom ruhu, da se u akciju ubace mladi skojevci koji jedva čekaju da svoje fašističke metode prikažu kao napredne, liberalne i lijeve.

Sudionici su ovaj prijedlog prihvatili, ali je konačna provedba ovisna o stavu ministarstva financija.

Predstavnik ministarstva financija republike koju treba okupirati je družinu obavijestio o razlozima rezanja budžeta za prošlu akciju te se ispričao da nije bilo moguće isplatiti obećane honorare sudionicima. To je nažalost dovelo do drastičnog pada zaintereisranih prosvjednika. Razlog rezanja budžeta je činjenica da na tržištu novca nije moguće daljnje zaduživanje bez dodatnih garancija u sljedećih pet godina, a obećanje glavnog pokretača akcija bankari više ne uzimaju ozbiljno pa je nažalost ova plemenita akcija morala biti žrtvovana zbog štednje.

Predstavnik minstarstva financija RKTO je družbi zajamčio da stalni honorari glavnih organizatora ne će biti pogođeni ovim mjerama štednje. Oni su dio permanentnog rada na osvješćivanju društva i senzibiiziranju za teme kao što je korištenje fašističkih metoda u antifašističkom ruhu. Nažalost morat će ipak doći do smanjenja nekih profesionalnih funkcija jer se na tržištu javljaju i nove organizacije koje imaju isti cilj, ali svoje djelovanje ne usmjeravaju protiv invalida nego protiv navijača.

Družini se obratio i eventualni privatni sponzor koji je obećao da će uz prethodno najavjljene troškove u marketinsškom budžetu privatizirane tvrtke osigurati neke novce. Njemu je samo bitno da fakture budu u sladu s propisima i pozitivnim koruptivnim običajima novotajkunskog društva.

Pod točkom grozno je raspravljana uglavnom tema izgleda, školvanja i nastupa aktera fašističkih prosvjeda protiv invalida.

Privatni sponzor je iznio svoja iskustva i predložio da tim povodom družba angažira plastičnog kirurga za neke sudionike, on će darovati trideset kila dezodoransa, ima prijatelja koji je spreman darovati prašak za pranje rublja, a ostale stvari bi trebalo raditi sukcesivno.

Sastanak družbe je završen uz pjevanje pjesme “Jadna majko koga rodi”.

mirt-heroic-trgprosvjed

Piše: Vinko Vukadin/Kamenjar.com

[ad id=”40551″]

Što vi mislite o ovoj temi?

Sponzori
Komentiraj

Satira

Potresna ispovijest bivšeg pripadnika zloglasnog kulta

Objavljeno

na

Objavio

Video sadrži eksplicitne opise prakse kojom se vrbuju mladi, naivni i neiskusni ljudi kako bi postali robovi moćnih organizacija. Ovdje objavljujemo prvi dio gdje svjedok opisuje ritual inicijacije pristupa kultu.

Domagoj Pintarić

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati

Satira

Da smo izgubili u Domovinskome ratu, Sloba bi Hrvatima svejedno dao državu na temelju antifašističkih zasluga 22. 6.

Objavljeno

na

Objavio

EKSKLUZIVNO: Nakon 28. godina otkriće koje će sve promijeniti!

U novome Prdografu čitajte!

“Da smo izgubili u Domovinskome ratu, Sloba bi Hrvatima svejedno dao državu na temelju antifašističkih zasluga 22. 6.!

Kako doznajemo, Sloba bi Franji rekao: ajde, ajde, bre, 22. 6. je pukla prva antifašistička puška u okupiranoj Europi (pustimo Poljake koji ratuju još od 39.), EVO VAM HRVATI unatoč porazu ipak tu vašu neovisnu državu!”

“22. 6. i antifašizam su nam zapravo bili rezervna opcija pred Miloševićem. Da su dragovoljci kontaminirani vastašama izgubili rat ipak bismo dobili samostalnu i neovisnu državu. Pred Miloševićem ne bi ni morali isticati 22. 6. i antifašizam kao argument za afirmaciju državnosti. Kao renomirani antifašist Sloba bi sam uvažio 22. 6. i dao nam državu. Zato je 22. 6. NESUMNJIVO temelj hrvatske državnosti, a tko drugačije kaže, taj kleće i laže!” – komentirao je za Prdograf prof. dr. sc. Ivo Goldstein s Kumrovečkog fakulteta Drug Mao.

S Goldsteinom se slaže i neovisni kolumnist i publicist, upravitelj Titova Galeba u Rijeci, Vuk Perišić. “Dok se ne riješimo ustaša koji su posvuda oko nas ne će biti niti ekonomskog napretka; razdoblje Jugoslavije bilo je radoblje prosvjećenosti i napretka., komentirao je kolumnist Davor Dijanović.


Komentar je satiričnog karaktera

Što vi mislite o ovoj temi?

Nastavi čitati
Sponzori

Komentari