Connect with us

Reagiranja

Protokol Grada Vukovara treba pitati zašto su gospodina Borkovića predvidjeli na nekom drugom mjestu od onog kojeg mu pripada

Objavljeno

-

isječak/Z1

S obzirom na neistinite navode i manipulacije servirane u video prilogu emisije Bujica vezane uz obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara, dužni smo reagirati kako bi hrvatska javnost dobila točne informacije, poručili su iz Vlade RH.

Kako portal Direktno doznaje iz Vlade umirovljeni brigadir HV-a i posljednji zapovjednik obrane Vukovara Branko Borković opravdano se na Dan sjećanja na žrtve Vukovara i Škabrnje požalio na raspored stajanja na početku programa pred vukovarskom bolnicom.

No u prilogu Bujice svjesno se prešućuje da je u taj dio programa bio uključen protokol Grada Vukovara te da njih treba pitati zašto su Borkovića predvidjeli na nekom drugom mjestu od onog kojeg mu pripada.

“To je gospodinu Borkoviću kasnije i pojašnjeno od strane predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, koji mu je i rekao da bude kraj njega i dr. Vesne Bosanac. Zaista samo krajnje zlonamjerni akteri mogu iskonstruirati da bi predsjedniku Vlade bio problem da pored njega stoji Branko Borković – Mladi Jastreb.

Kako bi uredništvo Bujice bilo u potpunosti informirano, naglašavamo i kako su se premijer Plenković i Borković odmah po završetku programa u Vukovaru 17. studenoga uputili u Ilok gdje su se sastali s ratnim zapovjednicima obrane Vukovara, a sutradan su bili zajedno i na vukovarskom groblju i na Ovčari.

Toliko o ‘sukobima’ i ,’nesuglasicama’ koje se pokušava potencirati na najprizemniji način, zlorabeći obilježavanje Dana sjećanja na žrtvu Vukovara”, pojasnili su iz Vlade za portal Direktno.

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas