Connect with us

Kronika

Upad na terasu kuće Marka Perkovića Thompsona – Djeca u šoku – Nadzorne kamere sve snimile

Objavljeno

on

U četvrtak u ranim popodnevnim satima došlo je do provale u kući Marka Perkovića Thompsona u Splitu. RTL-ova novinarka Danka Derifaj, snimatelj i susjed obitelji Perković, Branko Miodrag, od ranije poznat policiji vezano za švercersku aferu „Panama“  provalili su kod jednog od najpopularnijih hrvatskih pjevača, čija je pjesma „Lijepa li si“ druga himna Hrvatske, piše Narod.hr

U trenutku provale, kako Narod.hr doznaje od osoba bliskih obitelji,  u kući su bile same 11-godišnje blizanke i 15- godišnji sin Perkovićevih, troje od njihovih petero djece. Thompsona i suprugu nazvala su prestrašena djeca opisujući da po terasi, koja se nastavlja na njihovu dnevnu sobu, hodaju dva muškarca i žena, obilaze oko bazena, približavaju se ulazu u dnevni boravak.

Thompsonova je supruga, Sandra, jureći kući, pozvala policiju. Thompson se u to vrijeme nalazio u Čavoglavama. Po dolasku policije napravljen je zapisnik, a pregled snimaka nadzornih kamera pokazao je da su kod obitelji Perković provalila dva muškarca i jedna ženaJedan je muškarac bio snimatelj. Snimka nadzorne kamere i fotografije pokazuju kako su provalnici ušli. Provalnici su se popeli na terasu Thompsonove kuće ljestvama, te se prebacili preko ograde.  

Na snimkama nadzornih kamera može se prepoznati susjed Thompsonovih, Branko Miodrag i novinarka RTL-a Danka Derifaj. Na jednoj se snimci vidi kako Miodrag pomaže Derifaj da se ljestvama iz prizemlja popne na terasu Thompsonove obiteljske kuće i prijeđe ogradu terase.

Druge dvije snimke pokazuju kako se provalnici,  Derifaj, Miodrag i snimatelj šeću po Thompsonovoj terasi, travnjaku, oko bazena, razgledavaju i snimaju, kao da se ne nalaze na privatnoj terasi i u vrtu privatne kuće.

Marko Perković Thompson u Split se s obitelji doselio prije osam godina, kada je i kupio kuću na Žnjanu. Vlasnik je kuće i čestice na kojoj se ona nalazi, a koja je dio stambeno-poslovnog kompleksa. Susjed koji je provalio na njegovu terasu s Dankom Derifaj i snimateljem prije par godina, 2018., izgubio je sudski spor u kojem je bio s Thompsonom i morao se iseliti iz prostora koji je koristio za teretanu.

O Branku Miodragu BiH mediji su pisali u 2011. i 2013. u kontekstu velike akcije SIPA-e pod imenom „Panama“ kojom je razbijen lanac krijumčarenja kave iz Slovenije u BiH, piše Narod.hr

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Plati kavu uredništvu

EUR