Connect with us

Vijesti

Prvi put dodjeljene nagrade za najbolju fotografiju napravljenu uz pomoć dronova

Published

on

Koliko je teško napraviti savršenu fotografiju zna svatko tko je jednom u ruci držao fotoaparat. Zamislite onda koliko je to tek teško napraviti uz pomoć bespilotnih letjelica na daljinsko upravljanje. Sada je stranica za dijeljenje fotografija Dronestagram odlučila nagraditi najvještijem fotografe i zaljubljenike u dronove tako što je organizirana prva dodjela zračnih fotografija koje su nastale na taj način. Suci i sponzori, među kojima su bili National Geographoc i Go Pro, odabrali su pobjednike . Tako je prva nagrada dodijeljena zapanjujućoj fotografiji na kojoj je snimljen orao u letu iznad Nacionalnog parka Bali Barat u Indoneziji. Osim što su suci podijelili nagrade za najbolje tri fotografije, nagrađene su i tri koje su imale najviše lajkova. Na fotografiji:

Prvu nagradu osvojio je Dendi Pratam za fotografiju orla u letu.

d1

 

d2
Drugu nagradu osvojio je Jericho Saniel Lunario iz Filipina. On je snimio grupu biciklista i rekreativaca u parku u Caloocan CItyju u Manili.
d3
Treća nagrada otišja je u ruke Dominique Reginensi Reignier-Esery iz Francuske. Ona je snimila zalazak sunca iznad Annecyja.
d4
Ova fotografija je najviše puta lajkana na stranici Dronestagram. Nju je snimio korisnik pod imenom Postandfly a prikazan je vodopad Tamul u Meksiku.
d5
Jeremy Ballester zauzeo je ukupno peto mjesto, a drugo među posjetiteljima stranice. On je iz zraka snimio selo Sanary .
d6
Treća fotografija koja se najviše lajkala pripada korisniku pod imenom IceFire, koji je uhvatio vatromet iznad stadiona Vasil Levski u Sofiji tijekom proslave 100. godišnjice kluba.

dronestagram/jl/kamenjar.com
 

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari