Connect with us

Vijesti

Prvih 20 Boysa pušteno iz zatvora u Grčkoj!

Objavljeno

-

U grčkim zatvorima se zbog istrage nalaze 105 navijača Dinama. Prvih 20 uhićenih navijača počelo je izlaziti iz grčkih zatvora.

Prvih 20 uhićenih navijača Dinama počeli su izlaziti iz grčkih zatvora, doznaje 24sata. od ljudi bliskih istrazi. U zatvoru su im, kako se saznaje, rekli da se trebaju javiti u Centar za strance gdje će dobiti daljnje upute. Za sve je posebno uplaćena jamčevina kako bi mogli biti pušteni.

Oni bi trebali biti pod zaštitom policije, koja bi ih trebala i dopratiti do određene kritične točke poput aerodroma, granice ill autobusne stanice.

Hrvatski veleposlanik u Atenu Aleksandar Sunko za 24sata je kratko rekao da upravo skupljaju informacije o svemu te da se radi o Hrvatima koji se nalaze po zatvorima na sjeveru Grčke, a ne u Ateni pa će transport biti nešto zahtjevniji.

Sud je, kako pišu 24sata, odlučio u petak prihvatiti 20 zahtjeva, ali uz uvjete da se tim pritvorenicima zabranjuje ulazak u Grčku radi praćenja sportskih događaja, a prije nego što ih se pusti da se brane sa slobode, moraju platiti novčanu jamčevinu od 1000 eura po optuženiku. 24sata pišu kako je do sad najmanje 40 pritvorenih Hrvata dobilo rješenju o puštanju iz istražnog zatvora, ali ta brojka raste svakim danom, odnosno kako sud donosi rješenja jer o svakoj molbi se odlučuje individualno…

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas