Connect with us

Komentar

Pučkoj pravobraniteljici puk bi oduzeo koncesiju

Published

on

Kakav je to govor u kojem se na HTV-u Domovinski rat proglašava građanskim a da nitko i ne spomene oduzimanje koncesije? Govor ljubavi?

Televizijama koje su emitirale “Bujicu” Velimira Bujanca o migrantima zbog govora mržnje Vijeće za elekroničke medije nakratko je oduzelo koncesije. Kakav je to govor u kojem se na HTV-u Domovinski rat proglašava građanskim a da nitko i ne spomene oduzimanje koncesije? Govor ljubavi?

Ali pod lijevom vlašću pocrvenjelog HDZ-a jedno je kad sotoniziraš migrante, koje treba ljubiti, pogotovo pred međunarodnom javnošću i bruxelleskim gazdama Banskih dvora, a drugo je kad vrijeđaš 15 tisuća žrtava brutalne srpske agresije, branitelje, heroje. Jer ubijati Hrvate i iste te Hrvate proglašavati krivcima – to je historijska navika.

To se može odnositi i na rečenicu na Facebooku Ivice Puljka – “Riješit ćemo se iz javnosti jednom zauvijek likova poput Bože (Petrova), Nine (Raspudića), Ivice (Šole) i sličnih likova iz polusvijeta – dodaci u zagradama moji)”.

Tu likvidatorsku krvožednost nije primijetila pučka pravobraniteljica Lora Vidović kojoj se ukazuju nevidljivi ustaše. Smaknuti “ustašu”, Hrvata, domoljuba – to je za baštinike blajburških egzekutora običnost kao tamaniti nametnike. I premda šutnju pravobraniteljice na jednoj strani i gromoglasnost na drugoj ne bi poduprlo ni pet posto puka, ona je pučka! Puk bi joj, kao i Puljku, zacijelo oduzeo koncesiju.

Milan Ivkošić/VL

Pametna čestitka Ivice Puljka zadivila je i maršala Tita!

Što vi mislite o ovoj temi?

Oglasi
Komentiraj
Advertisement

Komentari