Connect with us

Reagiranja

Puhovski odgovorio Milanoviću: On je potpuno izvan kontrole

Objavljeno

-

Na Facebooku se danas oglasio predsjednik Zoran Milanović. Nakon jučerašnjih kritika na račun Rade Borić i Tomislava Tomaševića danas se obrušio na političkog analitičara Žarka Puhovskog. Kaže da je Puhovski propali političar i loš analitičar.

Ovo što je rekao Milanović nimalo me ne iznenađuje. Pogledajte sve njegove verbalne ispade i napade samo u posljednjih desetak dana. To su sasvim logična reakcije za čovjeka bez kontrole kojim upravljaju najniže moguće strasti. On se nečega posljednje vrijeme strahovito boji tako da bih ja rekao da ja nisam uzrok njegova stresa već posljedica”, kazao je Puhovski za Večernji list

Dodao je i to kako mu je nejasno zbog čega ga Milanović naziva “propalim političarom” budući da se on osobno nikad nije kandidirao ni za jednu političku funkciju. “Ja nikad nisam pretendirao biti političar. Ne znam odakle je Milanović izvukao te tvrdnje. Dosta je površan u svom diskursu. Mislim da Milanović ovo radi namjerno, jer on nije toliko intelektualno nesposoban da bi svoje navode prethodno mogao provjeriti i argumentirati. On je potpuno izvan kontrole”.

Puhovski se osvrnuo i na Milanovićevu prozivku da je druker koji je u Jugoslaviji poput ništarije svjedočio protiv proljećara. “Da, ja sam bio svjedok u tom postupku, ali barem sam očekivao od predsjednika da pročita taj zapisnik pa da vidi kakve je bedastoće izgovorio. Ako ima vremena i volje, može vrlo lako dobiti u posjed taj zapisnik pa neka objavi točno od riječi do riječi što sam tada na sudu govorio”, zaključio je Puhovski.

Milanović oprao Puhovskog ‘umirovljenog mudroslova, propalog političara’

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari