Connect with us

Politika

Puljak: Očekujem od HDZ-ovih vijećnika da podnesu ostavke

Objavljeno

-

Foto: Hina

Splitski gradonačelnik Ivica Puljak je nakon što su on i njegova oba zamjenika u petak podnijeli ostavke rekao kako su htjeli izbeći da izborni proces bude opterećen raspravom o “pravnim smicalicama” te je pozvao i vijećnike HDZ da podnesu ostavke pa da se raspusti Gradsko vijeće.

“Kuzmanić je danas skupa s nama podnio ostavku jer nismo htjeli da ovaj izborni proces i budućnost Grada Splita budu u beskončanim diksusijma o pravnim smicalicama sa HDZ-om, jer je to njihov teren u kojem on zamute vodu, izdaju ilegalno mišljenje, lupe pečat ministarstva i dijele plijen svojim stranačkim kolegma poslušnicma,” ocijenio je Puljak.

“Mi se tako ne ponašamo i zato je i gospodin Kuzmanić danas s nama podnio ostvaku tako da u narednom periodu razgovaramo isključivo o budćnsoti Splita,” rekao je Puljak.

On je ponovio da će vijećnci stranke Centar na sljedećoj sjednici GV-a podnijeti ostavke te je pozvao i devet vijećnika HDZ-a da isto urade na toj sjednici pa bi se time stekli uvjeti za njegovo raspuštanje i održavnje izvanrednih izbora.

Današnja ostavka zamjenika Kuzmanića zajedno s Puljkovom i Ivoševićevom među novinarima u Splitu bila je iznenađenje jer Puljak za danas službeno najavio svoju i ostavku prvog zamjenika Ivoševića.

Kuzmanićevu ostavku je uvjetovao ostavkom HDZ-ovih gradskih vijećnika. (Hina)

Prkić: Što Puljak ima s Gradskim vijećem? Ne može odlučivati kad će biti sjednica!

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari