Connect with us

Politika

Pupovac objavio kako ga je Milanović izvrijeđao u porukama: Srpski narod procvast će u Hrvatskoj kada se otarasi tebe i tvojih lopova

Objavljeno

-

Saborski zastupnik i predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac u subotu je, uoči press konferencije koju je sazvao kako bi odgovorio na teške riječi koje mu je u petak navečer uputio predsjednik Republike Zoran Milanović, na Facebooku objavio preslike poruka za koje tvrdi da mu ih je uputio Milanović.

”Jučer je Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kazao da sam “prljav”. Malo je dana u ovih 30 i više godina mojeg javnog djelovanja u kojima nisam primio pismo ili poruku u kojoj mi ekstremni desničari ili od njih zaluđeni ljudi šalju poruke da sam “prljav” ili “smrdljiv”.

Dobro sam naučio što to znači i još više pazio da nakon toga budem još pročišćeniji. Došli su dani mi zbog izraženog mišljenja kao saborskog zastupnika Zoran Milanović kao predsjednik Republike Hrvatske kaže da sam “prljav”. Tom svojom izjavom on me je razriješio obaveze da ne objavljujem poruke koje mi je poslao nakon što sam iznio svoje viđenje postupka izbora predsjednika Vrhovnog sud i neophodne reforme pravosuđa”, izjavio je Pupovac.

“Srami se, bijedniče. Uživaj u nemoralno stečenim nekretninama u Preradovićevoj. Moja greška. Trebalo je to prodati i podijeliti siromašnim Banijcima. Na kojima parazitiraš. Srpski narod procvast će u Hrvatskoj kada se otarasi tebe i tvojih lopova. Dnevnice koje si naroljao kao moj promatrač Europarlamentu, da si čovjek podijelio bi siromašnim ljudima u Majskoj Poljani, a ne kupovao kuće i stanove. A njih obasipao darovima onog čaršijskog ološa iz Beograda’‘, stoji u porukama za koje Pupovac tvrdi da mu ih je poslao predsjednik Republike Hrvatske.

Podsjetimo, ovako je Milanović u petak komentirao predsjednika SDSS-a.

“To kaže čovjek koji je, na pravdi Boga, s 10.000 glasova hrvatskih Srba ušao u sabor. Koga on predstavlja i u čije ime govori? Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu, trgovačkom, neiskrenom, nepoštenom, i vrijeme je da se to konačno kaže. Josipović je to nazivao etnobiznisom, ja čaršijskim lopovlukom. Neka nekretnine podijele ljudima na Baniji koji moraju spavati sa svinjama. Zadnji je koji može govoriti da je ona padobranka”, kazao je Milanović.

Pupovac: Milanović krši Ustav, vrši pritisak, psuje, laže, nestabilan je, zlostavlja, uništava javni poredak…‘

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas