Connect with us

Politika

Pupovac reagirao na poruke koje je objavio predsjednik Milanović

Objavljeno

-

Predsjednik Zoran Milanović i danas je nastavio s napadima. Ovaj put, osim Milorada Pupovca, koji je za njega lopina i falsifikator, na meti su se našli i pojedini ustavnopravni stručnjaci, Žarko Puhovski, Vladimir Šeks i Dejan Jović…, piše Jutarnji.

Milanović je tako objavio cijelu prepisku s Pupovcem iz koje je vidljivo da je jedan dio u već objavljenim porukama koje je Pupovac u subotu dao medijima izrezan. I to dio u kojem se kaže da su on, Sačić i Zekanović “zajedno za apsolutne ovlasti Njonje”, zbog čega mu je napisao da će tražiti USKOK da istraži motive. Poruku mu je poslao 19. ožujka, nakon glasanja u Saboru.

Pupovac za Jutarnji odgovara kako ništa nije falsificirao nego je napravio screenshot onoga što je stalo u ekran.

– Trenutno sam na Sljemenu između kvote 504 i 602 i užitak ovog penjanja i spuštanja ne bih zamijenio nikakvim čitanjem ili komentiranjem izjava Zorana Milanovića, predsjednika Republike Hrvatske. Štoviše, svima bih zbog fizičkog i duševnog zdravlja preporučio da idu na Sljeme, ako ne do kvote 504 ili 602, do bilo kojeg mjesta gdje će osjetiti užitak vlastitog tijela i rasterećenje vlastite duše, poručio je Pupovac.

Milanović opet žestoko napao Pupovca: Objavi, lopino, i te poruke, ali ne kradi

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas