Connect with us

Iz Svijeta

Putin kaže da i nakon debate preferira Bidena

Objavljeno

-

Foto: EPA

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u srijedu da je pogledao dijelove debate između Joea Bidena i Donalda Trumpa te da i dalje preferira Bidena za novog američkog predsjednika.

Upitan je li bio bolji Biden ili Trump te je li se njegova preferencija za Bidena promijenila nakon debate, Putin je rekao: “Ništa se nije promijenilo”.

“Jesmo li znali što bi se moglo dogoditi? Jesmo”, dodao je.

Putin je nekoliko puta javno rekao da više preferira Bidena nego Trumpa, čak i nakon što ga je Biden nazvao “ludim ku*vinim sinom”.

Na pitanje o Trumpovim izjavama da bi, ako pobjedi na izborima, mogao odmah zaustaviti rat u Ukrajini, Putin je rekao da ih Rusija shvaća ozbiljno, ali da mu nisu poznate nikakve pojedinosti Turmpova mirovnog prijedloga.

“Činjenica da je gospodin Trump predsjednički kandidat pokazuje da je spreman i da želi zaustaviti rat u Ukrajini, to shvaćamo ozbiljno”, rekao je Putin.

“Ja naravno nisam upoznat s prijedlozima kako to misli učiniti. To je ključno pitanje. Ali nema sumnje da on to misli ozbiljno i mi to podržavamo”, dodao je. (Hina)

Što vi mislite o ovoj temi?

Advertisement
Komentiraj
Advertisement

Komentari

Oglas